Povezane vesti

"Naručili smo hranu i gledali seriju": Zorannah otkrila kako je proteklo njeno venčanje i zašto je odustala od velike svadbe

"Naručili smo hranu i gledali seriju": Zorannah otkrila kako je proteklo njeno venčanje i zašto je odustala od velike svadbe

Nova pre 5 sati
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, se u februaru ove godine udala za svog partnera Eloja Ruma. Zorannah i Eloj su 10 godina bili u vezi pre nego što su je ozvaničili u SAD, nakon čega je Jovanovićeva odlučila da uzme prezime svog… »
Sama birala prsten, a prezime muža koristila pre braka: Poznata Srpkinja se oglasila: "Htela sam da se udam u duksu" Na dan…

Sama birala prsten, a prezime muža koristila pre braka: Poznata Srpkinja se oglasila: "Htela sam da se udam u duksu" Na dan…

Kurir pre 9 sati
Influenserka Zorana Jovanović koja je javnosti već deceniju poznata kao Zorannah, stala je na ludi kamen i sada joj uz ime više ne stoji Jovanović, već prezime Rum. Još 26. februara izabrala je večnu ljubav sa svojim tadašnjim partnerom, a sada već… »
"Htela sam da se udam u duksu": Zorannah otkrila detalje venčanja u Americi, na veliki dan ništa nije išlo po planu

"Htela sam da se udam u duksu": Zorannah otkrila detalje venčanja u Americi, na veliki dan ništa nije išlo po planu

Mondo pre 11 sati
Posle deset godina, koliko je Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, ovo je prvi put da uz ime ne stoji Jovanović, već Rum. Tako je od 26. februara, kada su se ona i njen, sada već suprug, golman Eloj venčali u Americi. Prošlog leta Zorana Jovanović… »
Influenserka se nedavno udala za fudbalera u Americi, sada progovorila o braku: "Treba da vidimo šta ćemo..."

Influenserka se nedavno udala za fudbalera u Americi, sada progovorila o braku: "Treba da vidimo šta ćemo..."

Telegraf pre 10 sati
Posle deset godina, koliko je Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, ovo je prvi put da uz ime ne stoji Jovanović, već Rum. Tako je od 26. februara, kada su se ona i njen, sada već suprug, golman Eloj venčali u Americi. Prošlog leta Zorana Jovanović… »
"Godinama koristim njegovo prezime" Poznata Srpkinja se nedavno udala za fudbalera u Americi, sad otkrila detalje: "Bilo nas…

"Godinama koristim njegovo prezime" Poznata Srpkinja se nedavno udala za fudbalera u Americi, sad otkrila detalje: "Bilo nas…

Blic pre 12 sati

Vesti dana »

Vreme danas oblačno, sa sunčanim intervalima

Vreme danas oblačno, sa sunčanim intervalima

Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Vlast zamajava Brisel

Vlast zamajava Brisel

Ozon press pre 3 satajoš 1 povezana
Kalas: EU će proširiti sankcije Iranu

Kalas: EU će proširiti sankcije Iranu

Politika pre 23 minutajoš 3 povezane