Povezane vesti
"Sin me posmatra kao neku jadnu samu ženu": Fatalna voditeljka raskinula dugodišnju vezu, ovakvog muškarca traži
Mondo pre 11 sati
Voditeljka Bojana Lazić sada je na Instagramu otvoreno odgovarala na pitanja svojih pratilaca i dotakla se privatnog života. Iskreno je priznala da je stavila tačku na dugogodišnju vezu i okrenula se sebi i novim životnim izazovima. Otkrila je i kakvog… »
"Sin me posmatra kao neku jadnu ženu" Bojana Lazić raskinula dugu vezu i otvorila dušu: Važna mi je finansijska stabilnost kod…
Kurir pre 13 sati
Voditeljka Bojana Lazić sada je na Instagramu otvoreno odgovarala na pitanja svojih pratilaca i dotakla se privatnog života. Iskreno je priznala da je stavila tačku na dugogodišnju vezu i okrenula se sebi i novim životnim izazovima. Otkrila je i kakvog… »
"Sin me posmatra kao neku jadnu, samu ženu" Naša fatalna voditeljka raskinula dugu vezu i priznala: "Važna mi je finansijska…
Blic pre 14 sati
Navela je da priželjkuje muškarca koji je hrabar, lojalan, dosledan, sposoban i vredan. Naglasila je da joj je finansijska stabilnost partnera veoma važna i da želi miran i stabilan život. Voditeljka Bojana Lazić sada je na Instagramu otvoreno odgovarala… »
Vesti dana »
Danas promenljivo oblačno, na visokim planinama i slabim snegom: Najviša dnevna do 17 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Kako se brod u Novom Sadu „otkačio“, plovio 24 kilometra bez posade i nasukao se, a da ga nadležni nisu primetili
Forbes pre 16 minutajoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije završili raspravu o amandmanima na tri zakona o trgovini
Danas pre 12 satijoš 3 povezane