Povezane vesti
"Sin me posmatra kao neku jadnu samu ženu": Fatalna voditeljka raskinula dugodišnju vezu, ovakvog muškarca traži
Mondo 21.04.2026
Voditeljka Bojana Lazić sada je na Instagramu otvoreno odgovarala na pitanja svojih pratilaca i dotakla se privatnog života. Iskreno je priznala da je stavila tačku na dugogodišnju vezu i okrenula se sebi i novim životnim izazovima. Otkrila je i kakvog… »
"Sin me posmatra kao neku jadnu ženu" Bojana Lazić raskinula dugu vezu i otvorila dušu: Važna mi je finansijska stabilnost kod…
Kurir 21.04.2026
Voditeljka Bojana Lazić sada je na Instagramu otvoreno odgovarala na pitanja svojih pratilaca i dotakla se privatnog života. Iskreno je priznala da je stavila tačku na dugogodišnju vezu i okrenula se sebi i novim životnim izazovima. Otkrila je i kakvog… »
"Sin me posmatra kao neku jadnu, samu ženu" Naša fatalna voditeljka raskinula dugu vezu i priznala: "Važna mi je finansijska…
Blic 21.04.2026
Navela je da priželjkuje muškarca koji je hrabar, lojalan, dosledan, sposoban i vredan. Naglasila je da joj je finansijska stabilnost partnera veoma važna i da želi miran i stabilan život. Voditeljka Bojana Lazić sada je na Instagramu otvoreno odgovarala… »
Vesti dana »
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je to održivo
BBC News pre 13 minutajoš 29 povezanih
Sovilj:Vrhunac toplotnog talasa od 5. do 8. avgusta, tropske noći mogu biti opasnije od visokih dnevnih temperatura
RTV pre 18 minutajoš 32 povezane
Pokušao da podmiti policajca kako bi brže dobio potvrdu o prebivalištu
Rešetka pre 8 minutajoš 16 povezanih