Povezane vesti
Karlson: Žalim što sam podržao Trampa i doveo ljude u zabludu
RTV 21.04.2026
VAŠINGTON - Američki konzervativni novinar Taker Karlson izvinio se zbog ranije podrške predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu, napominjući da žali što je "doveo ljude u zabludu". Karlson je u svom podkastu ocenio da su pojedini… »
Karlson: Žalim što sam podržao Trampa i doveo ljude u zabludu
Euronews 21.04.2026
Američki konzervativni novinar Taker Karlson izvinio se zbog ranije podrške predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu, napominjući da žali što je "doveo ljude u zabludu". Karlson je u svom podkastu ocenio da su pojedini konzervativci koji… »
"Žalim što sam podržao Trampa i doveo ljude u zabludu"
B92 21.04.2026
Američki konzervativni novinar Taker Karlson izvinio se zbog ranije podrške predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu, napominjući da žali što je "doveo ljude u zabludu". Karlson je u svom podkastu ocenio da su pojedini konzervativci koji… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 4 satijoš 54 povezane
Španski rezervisti heroji: Gol u 91. minutu srušio Portugal – Ronaldov san ostao nedosanjan!
Hot sport pre 34 minutajoš 39 povezanih
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 8 satijoš 29 povezanih