Povezane vesti

Fudbaleri Mančester sitija Rodri i Ruben Dijas propuštaju meč protiv Barnlija

Fudbaleri Mančester sitija Rodri i Ruben Dijas propuštaju meč protiv Barnlija

RTS pre 4 sati
Fudbaleri Mančester sitija Rodri i Ruben Dijas propustiće zbog povreda meč 34. kola engleske Premijer lige protiv Barnlija, potvrdio je menadžer "građana" Pep Gvardiola. Rodri je bio starter pre dva dana na derbi meču 33. kola Premijer lige protiv… »
Muke za Gvardiolu! Mančester siti debelo oslabljen u narednom kolu Premijer lige

Muke za Gvardiolu! Mančester siti debelo oslabljen u narednom kolu Premijer lige

Večernje novosti pre 4 sati
Fudbaleri Mančester sitija Rodri i Ruben Dijas propustiće zbog povreda meč 34. kola engleske Premijer lige protiv Barnlija, potvrdio je danas menadžer "građana" Pep Gvardiola. FOTO: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia Rodri je bio starter pre… »
Haland progovorio o sukobu sa fudbalerom Arsenala: Otac me je naučio da ostanem na nogama! Da sam pao, dobio bi crveni karton!

Haland progovorio o sukobu sa fudbalerom Arsenala: Otac me je naučio da ostanem na nogama! Da sam pao, dobio bi crveni karton!

Kurir pre 19 sati
Fudbaler Mančester sitija Erling Haland rekao je da je defanzivac Arsenala Gabrijel trebalo da dobije crveni karton zbog pokušaja da ga udari glavom. Siti je juče pobedio Arsenal sa 2:1, u utakmici 33. kola Premijer lige, a pobednički gol postigao je… »

Vesti dana »