Povezane vesti
Miroslav Ilić tvrdi da mu duguje 45.000 evra, a ona se sad oglasila! Sandra Rešić bez dlake na jeziku: "Uradiću to kako znam i…
Kurir 21.04.2026
Još pre dve godine je javnost zaintrigirala vest da je rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić raskinula emotivni odnos sa pevačem Miroslavom Ilićem. Podsećamo, za njega se još tada spekulisalo da je u braku. Pevačica se ranije i oglasila za Kurir, i… »
"Rešiću to kako znam i umem": Sandra Rešić odgovorila Miroslavu Iliću na optužbe da mu je ukrala 45.000 €
Mondo 21.04.2026
Pevačica Sandra Rešić prokomentarislaa je optužbe Miroslava Ilića da mu duguje 45.000 evra. Osim toga, Sandra je otkrila i da bi ponovo ušla u rijaliti "Zadruga 9 Elita". "Ja sve na legalan način rešavam, naročito ugrožavanje integriteta moje porodice… »
"To rešavam..." Sandra odbrusila kolegi na optužbe da mu duguje 45.000 evra, pa priznaje "Ušla bih u Elitu..."
Telegraf 21.04.2026
Pevačica Sandra Rešić prokomentarislaa je optužbe Miroslava Ilića da mu duguje 45.000 evra, a zatim se osvrnula na zdravstevno stanje pevačice Zorice Brunclik. Osim toga, Sandra je otkrila i da bi ponovo ušla u rijaliti "Zadruga 9 Elita". - Kada je u… »
Sandra Rešić odgovorila na optužbe Miroslava Ilića da mu duguje 45.000 evra! Otkrila i šta se dešava sa Zoricom Brunclik, pa…
Blic 21.04.2026
Istakla je da sve privatne sporove rešava legalno i da je optužbe smatra smešnim. Komantarisala je i dolazak Stanije u 'Elitu' i naglasila da Stanija sigurno nije prihvatila mali honorar. Pevačica Sandra Rešić prokomentarislaa je optužbe Miroslava Ilića… »
Vesti dana »
Ističe rok za prijavu za 6.000 dinara: Ko prvi dobija pare, ko automatski, a ko mora da se prijavi
Euronews pre 50 minutajoš 24 povezane
Izbori u Rusiji nisu nikog iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti: BBC urednik
BBC News pre 51 minutajoš 25 povezanih
Danas slavimo Malu Gospojinu. Evo koji se običaji poštuju na ovaj veliki praznik Mala Gospojina
Volim Zrenjanin pre 50 minutajoš 17 povezanih