Povezane vesti

Miroslav Ilić tvrdi da mu duguje 45.000 evra, a ona se sad oglasila! Sandra Rešić bez dlake na jeziku: "Uradiću to kako znam i…

Miroslav Ilić tvrdi da mu duguje 45.000 evra, a ona se sad oglasila! Sandra Rešić bez dlake na jeziku: "Uradiću to kako znam i…

Kurir pre 17 sati
Još pre dve godine je javnost zaintrigirala vest da je rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić raskinula emotivni odnos sa pevačem Miroslavom Ilićem. Podsećamo, za njega se još tada spekulisalo da je u braku. Pevačica se ranije i oglasila za Kurir, i… »
"Rešiću to kako znam i umem": Sandra Rešić odgovorila Miroslavu Iliću na optužbe da mu je ukrala 45.000 €

"Rešiću to kako znam i umem": Sandra Rešić odgovorila Miroslavu Iliću na optužbe da mu je ukrala 45.000 €

Mondo pre 17 sati
Pevačica Sandra Rešić prokomentarislaa je optužbe Miroslava Ilića da mu duguje 45.000 evra. Osim toga, Sandra je otkrila i da bi ponovo ušla u rijaliti "Zadruga 9 Elita". "Ja sve na legalan način rešavam, naročito ugrožavanje integriteta moje porodice… »
"To rešavam..." Sandra odbrusila kolegi na optužbe da mu duguje 45.000 evra, pa priznaje "Ušla bih u Elitu..."

"To rešavam..." Sandra odbrusila kolegi na optužbe da mu duguje 45.000 evra, pa priznaje "Ušla bih u Elitu..."

Telegraf pre 17 sati
Pevačica Sandra Rešić prokomentarislaa je optužbe Miroslava Ilića da mu duguje 45.000 evra, a zatim se osvrnula na zdravstevno stanje pevačice Zorice Brunclik. Osim toga, Sandra je otkrila i da bi ponovo ušla u rijaliti "Zadruga 9 Elita". - Kada je u… »
Sandra Rešić odgovorila na optužbe Miroslava Ilića da mu duguje 45.000 evra! Otkrila i šta se dešava sa Zoricom Brunclik, pa…

Sandra Rešić odgovorila na optužbe Miroslava Ilića da mu duguje 45.000 evra! Otkrila i šta se dešava sa Zoricom Brunclik, pa…

Blic pre 19 sati
Istakla je da sve privatne sporove rešava legalno i da je optužbe smatra smešnim. Komantarisala je i dolazak Stanije u 'Elitu' i naglasila da Stanija sigurno nije prihvatila mali honorar. Pevačica Sandra Rešić prokomentarislaa je optužbe Miroslava Ilića… »

Vesti dana »