Povezane vesti

'Ni infarkt me neće sprečiti da gledam Bosnu na Mundijalu'

BBC News pre 16 sati
Jedan je imao infarkt, drugi je stavio automobil na prodaju da bi se dokopao Mundijala, a ja... ja sam poveo 1:0. O fudbalu znam šta je gol, koliko je igrača, da ima dve stative. Ali fudbalska euforija je i mene toliko zahvatila da sam počeo da grebem za… »

NIN pre 23 sata
O fudbalu znam šta je gol, koliko je igrača, da ima dve stative. Ali fudbalska euforija je i mene toliko zahvatila da sam počeo da grebem za karte za Svetsko prvenstvo u SAD, Meksiku i Kanadi. Prva stativa u mom planu bila je viza, jer sam pre osam… »
‘Ni infarkt me neće sprečiti da gledam Bosnu na Mundijalu’

Južne vesti pre 23 sata
BBC/Slađan Tomić Omar Kuštrić je dobio srčani napad, gledajući odlučujuću utakmicu Bosne za plasman na Mundijal O fudbalu znam šta je gol, koliko je igrača, da ima dve stative. Ali fudbalska euforija je i mene toliko zahvatila da sam počeo da grebem za… »

Danas pre 23 sata
O fudbalu znam šta je gol, koliko je igrača, da ima dve stative. Ali fudbalska euforija je i mene toliko zahvatila da sam počeo da grebem za karte za Svetsko prvenstvo u SAD, Meksiku i Kanadi. Prva stativa u mom planu bila je viza, jer sam pre osam… »

Radio 021 pre 23 sata
Jedan je imao infarkt, drugi je stavio automobil na prodaju da bi se dokopao Mundijala, a ja... ja sam poveo 1:0. BBC/Slađan Tomić Omar Kuštrić je dobio srčani napad, gledajući odlučujuću utakmicu Bosne za plasman na Mundijal O fudbalu znam šta je gol… »

Vesti dana »