Povezane vesti
"Nisam ja agencija za davanje ljubavnih saveta": Haris o snajki i sinu Kanu kojeg je Melina izbegavala u restoranu
Mondo pre 23 dana
Pevač Haris Džinović, koji je nedavno ošto komentrisao bivšu ženu Melinu i njenu udaju za milionera, svojevremeno je otkrio da je upoznao snajku, devojku svog sina Kana. - Sin zna kakva je snajka, upoznao sam je, fina i lepa devojka. Nisam ja agencija za… »
Haris upoznao snajku, Melina sa sinom nema kontakt: „Sin zna kakva je ona“
Svet & Skandal pre 23 dana
Sin Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Kan, uživa u ljubavi sa atraktivnom brinetom. Dok je folker upućen u njegov život, Melina sa njim nije u kontaktu. Haris je svojevremeno otkrio da je upoznao snajku. – Sin zna kakva je snajka, upoznao sam… »
"Nisam ja agencija za davanje ljubavnih saveta" Haris upoznao snajku, Melina sa sinom nema kontakt i izbegava ga u javnosti…
Kurir pre 23 dana
Sin Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Kan, uživa u ljubavi sa atraktivnom brinetom. Dok je folker upućen u njegov život, Melina sa njim nije u kontaktu. Haris je svojevremeno otkrio da je upoznao snajku. - Sin zna kakva je snajka, upoznao sam… »
Haris upoznao snajku, a Melina sa sinom nema kontakt?! Evo šta je pevač rekao: "Nisam agencija za davanje..."
Telegraf pre 23 dana
Sin Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Kan Džinović, kako su mediji ranije pisali, uživa u ljubavi sa atraktivnom brinetom. Dok je Haris upućen u život svog naslednika, Melina navodno sa njim nije u kontaktu. Pevač je svojevremeno otkrio da je… »
"Nisam ja agencija za davanje ljubavnih saveta": Haris upoznao snajku, Melina sa sinom nema kontaktu: "Sin zna kakva je ona"
Blic pre 23 dana
Haris ima otvoren odnos sa sinom i upoznao je njegovu devojku, opisujući je kao finu i lepu. Haris često savetuje Kana o devojkama i smatra da je važno da muškarac prvi napravi korak u ljubavi. Sin Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Kan, uživa… »
Majka od njega okrenula glavu, a devojka mu najveća podrška: Kan podržao oca Harisa, Melina neće ni da čuje za njega
Mondo pre 23 dana
Sin modne kreatorke Meline Galić i pevača Harisa Džinovića, Kan Džinović, uživa u skladnoj vezi sa zanosnom brinetom koju drži dalje od znatiželjnih pogleda. Dok je njegova sestra Đina privržena majki, Kan je ostao uz oca nakon razvoda i sa Melinom nije… »
Lepa Sara oduševila elegancijom: Ovo je devojka Kana Džinovića (FOTO)
Nova pre 23 dana
Naslednik Meline i Harisa Džinovića vrlo retko se pojavljuje u javnosti, a izuzetak je napravio pre par meseci kada na koncert svog oca došao sa partnerkom Sarom. Kan Džinović je nakon razvoda svojih roditelja ostao uz oca, a prema pisanju medija, nema… »
Ovo je devojka Kana Džinovića: Nema veze sa estradnim životom i prava je lepotica (foto)
Kurir pre 23 dana
Kan Džinović sin Meline Džinović i Harisa Džinovića već duže vreme uživa u idiličnoj vezi sa svojom partnerkom Sarom, a ni ona ni on ne vole estradu i javni svet, pa su retke prilike kada ih možemo videti zajedno. Njih dvoje često putuju zajedno, a Kan… »
(Foto) Ovo je devojka Kana Džinovića Melina neće ni da čuje za njega, a Haris ga ovako savetuje: "Žene se po danu love"
Blic pre 23 dana
Kan i njegova devojka često putuju zajedno, a javnost ju je par puta videla samo na društvenim mrežama. Haris otvoreno razgovara sa sinom o vezama i savetuje ga kako da upoznaje devojke. Sin modne kreatorke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića, Kan… »
Ovo je snajka Džinovića, Melina neće ni da čuje za njih! Hari oduševljen, on mu dao savet: "Žene se po danu.."
Telegraf pre 23 dana
Sin modne kreatorke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića, Kan Džinović, uživa u skladnoj vezi sa zanosnom brinetom koju drži dalje od znatiželjnih pogleda. Dok je njegova sestra Đina privržena majki, Kan je ostao uz oca nakon razvoda i sa Melinom… »
Vesti dana »
Prognoza za subotu, 16. maj: Oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
Određen pritvor Veselinu Miliću: Bivši načelnik beogradske policije ostaje iza rešetaka
Mondo pre 6 satijoš 9 povezanih