Povezane vesti
"Nisam ja agencija za davanje ljubavnih saveta": Haris o snajki i sinu Kanu kojeg je Melina izbegavala u restoranu
Mondo 22.04.2026
Pevač Haris Džinović, koji je nedavno ošto komentrisao bivšu ženu Melinu i njenu udaju za milionera, svojevremeno je otkrio da je upoznao snajku, devojku svog sina Kana. - Sin zna kakva je snajka, upoznao sam je, fina i lepa devojka. Nisam ja agencija za… »
Haris upoznao snajku, Melina sa sinom nema kontakt: „Sin zna kakva je ona“
Svet & Skandal 22.04.2026
Sin Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Kan, uživa u ljubavi sa atraktivnom brinetom. Dok je folker upućen u njegov život, Melina sa njim nije u kontaktu. Haris je svojevremeno otkrio da je upoznao snajku. – Sin zna kakva je snajka, upoznao sam… »
"Nisam ja agencija za davanje ljubavnih saveta" Haris upoznao snajku, Melina sa sinom nema kontakt i izbegava ga u javnosti…
Kurir 22.04.2026
Sin Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Kan, uživa u ljubavi sa atraktivnom brinetom. Dok je folker upućen u njegov život, Melina sa njim nije u kontaktu. Haris je svojevremeno otkrio da je upoznao snajku. - Sin zna kakva je snajka, upoznao sam… »
Haris upoznao snajku, a Melina sa sinom nema kontakt?! Evo šta je pevač rekao: "Nisam agencija za davanje..."
Telegraf 22.04.2026
Sin Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Kan Džinović, kako su mediji ranije pisali, uživa u ljubavi sa atraktivnom brinetom. Dok je Haris upućen u život svog naslednika, Melina navodno sa njim nije u kontaktu. Pevač je svojevremeno otkrio da je… »
"Nisam ja agencija za davanje ljubavnih saveta": Haris upoznao snajku, Melina sa sinom nema kontaktu: "Sin zna kakva je ona"
Blic 22.04.2026
Haris ima otvoren odnos sa sinom i upoznao je njegovu devojku, opisujući je kao finu i lepu. Haris često savetuje Kana o devojkama i smatra da je važno da muškarac prvi napravi korak u ljubavi. Sin Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Kan, uživa… »
Majka od njega okrenula glavu, a devojka mu najveća podrška: Kan podržao oca Harisa, Melina neće ni da čuje za njega
Mondo 22.04.2026
Sin modne kreatorke Meline Galić i pevača Harisa Džinovića, Kan Džinović, uživa u skladnoj vezi sa zanosnom brinetom koju drži dalje od znatiželjnih pogleda. Dok je njegova sestra Đina privržena majki, Kan je ostao uz oca nakon razvoda i sa Melinom nije… »
Lepa Sara oduševila elegancijom: Ovo je devojka Kana Džinovića (FOTO)
Nova 22.04.2026
Naslednik Meline i Harisa Džinovića vrlo retko se pojavljuje u javnosti, a izuzetak je napravio pre par meseci kada na koncert svog oca došao sa partnerkom Sarom. Kan Džinović je nakon razvoda svojih roditelja ostao uz oca, a prema pisanju medija, nema… »
Ovo je devojka Kana Džinovića: Nema veze sa estradnim životom i prava je lepotica (foto)
Kurir 22.04.2026
Kan Džinović sin Meline Džinović i Harisa Džinovića već duže vreme uživa u idiličnoj vezi sa svojom partnerkom Sarom, a ni ona ni on ne vole estradu i javni svet, pa su retke prilike kada ih možemo videti zajedno. Njih dvoje često putuju zajedno, a Kan… »
(Foto) Ovo je devojka Kana Džinovića Melina neće ni da čuje za njega, a Haris ga ovako savetuje: "Žene se po danu love"
Blic 22.04.2026
Kan i njegova devojka često putuju zajedno, a javnost ju je par puta videla samo na društvenim mrežama. Haris otvoreno razgovara sa sinom o vezama i savetuje ga kako da upoznaje devojke. Sin modne kreatorke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića, Kan… »
Ovo je snajka Džinovića, Melina neće ni da čuje za njih! Hari oduševljen, on mu dao savet: "Žene se po danu.."
Telegraf 22.04.2026
Sin modne kreatorke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića, Kan Džinović, uživa u skladnoj vezi sa zanosnom brinetom koju drži dalje od znatiželjnih pogleda. Dok je njegova sestra Đina privržena majki, Kan je ostao uz oca nakon razvoda i sa Melinom… »
Vesti dana »
(MAPA) Snimak radara pokazuje kada počinje danas kiša, nepogode i grmljavina: Evo koliko će dugo nevreme trajate
Nova pre 42 minutajoš 27 povezanih
Kraj za zmajeve: Bosna ni sa igračem više nije imala snage, Amerika ide dalje!
Hot sport pre 42 minutajoš 56 povezanih
AMSS vozačima savetuje oprez zbog iznenadnih pljuskova, kamioni čekaju četiri sata na prelazu Šid
Danas pre 42 minutajoš 7 povezanih
Kijev napadnut dronovima i raketama, najmanje 10 žrtava, među njima i deca
BBC News pre 7 minutajoš 8 povezanih