Povezane vesti
Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta u Novom Sadu zbog odbijene kandidature: „Mi želimo da se poštuje zakon“
Danas pre 18 sati
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu ovog jutra se sastaju sa dekanom ove ustanove, na inicijativu studenata. Oni su zatražili razgovor kako bi ukazali na prigovore koje su juče podneli zbog kandidature za studentski parlament koja im je prethodno… »
Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta zbog odbijene kandidature: "Mi želimo da se poštuje zakon"
N1 Info pre 18 sati
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu ovog jutra se sastaju sa dekanom ove ustanove, na inicijativu studenata. Oni su zatražili razgovor kako bi ukazali na prigovore koje su juče podneli zbog kandidature za studentski parlament koja im je prethodno… »
"Mi želimo da se poštuje zakon": Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta zbog odbijene kandidature
Nova pre 18 sati
Vesti dana »
Crveno-beli nisu iskoristili prvu „meč loptu“: Železničar odložio Zvezdino slavlje
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Samo Tramp odlučuje"! Bela kuća: Iran mora da se izjasni o produžetku prekida vatre, vremenski okvir diktiraće predsednik
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane
Bizarna povreda Jamala uz gol za pobedu i Barselonin korak ka tituli - Atletiko doživeo četvrti poraz u nizu
Nova pre 3 satajoš 4 povezane