Povezane vesti
Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta u Novom Sadu zbog odbijene kandidature: „Mi želimo da se poštuje zakon“
Danas pre 31 dana
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu ovog jutra se sastaju sa dekanom ove ustanove, na inicijativu studenata. Oni su zatražili razgovor kako bi ukazali na prigovore koje su juče podneli zbog kandidature za studentski parlament koja im je prethodno… »
Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta zbog odbijene kandidature: "Mi želimo da se poštuje zakon"
N1 Info pre 31 dana
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu ovog jutra se sastaju sa dekanom ove ustanove, na inicijativu studenata. Oni su zatražili razgovor kako bi ukazali na prigovore koje su juče podneli zbog kandidature za studentski parlament koja im je prethodno… »
"Mi želimo da se poštuje zakon": Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta zbog odbijene kandidature
Nova pre 31 dana
Vesti dana »
(Foto) Jake policijske snage u Pionirskom parku: Okupljaju se građani, postavljena bina, pristup ograničen
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 102 povezane
(VIDEO) Konačno dostojan Partizan ispratio Bibarsa Natha u legendu!
Sportske.net pre 55 minutajoš 39 povezanih
Ukrajinski ambasador u UN odbacio tvrdnje da je Ukrajina gađala studentski dom
Beta pre 1 satjoš 24 povezane