Povezane vesti
Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta u Novom Sadu zbog odbijene kandidature: „Mi želimo da se poštuje zakon“
Danas 22.04.2026
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu ovog jutra se sastaju sa dekanom ove ustanove, na inicijativu studenata. Oni su zatražili razgovor kako bi ukazali na prigovore koje su juče podneli zbog kandidature za studentski parlament koja im je prethodno… »
Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta zbog odbijene kandidature: "Mi želimo da se poštuje zakon"
N1 Info 22.04.2026
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu ovog jutra se sastaju sa dekanom ove ustanove, na inicijativu studenata. Oni su zatražili razgovor kako bi ukazali na prigovore koje su juče podneli zbog kandidature za studentski parlament koja im je prethodno… »
"Mi želimo da se poštuje zakon": Sastanak studenata i dekana Medicinskog fakulteta zbog odbijene kandidature
Nova 22.04.2026
Vesti dana »
Dejan Vuk Stanković o tome kako je protekao drugi dan završnog ispita osnovaca
Nova pre 6 satijoš 58 povezanih
Potpisan Ugovor dioničara o upravljanju NIS-om između Vlade Srbije i MOL Grupe
SEEbiz pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić: Očekujem ugovor o slobodnoj trgovini sa Gruzijom do sredine oktobra
Insajder pre 1 satjoš 39 povezanih