Povezane vesti
Mari: "Đoković ništa nije naučio od mene"
B92 pre 22 dana
Bivši svetski broj jedan i dvostruki šampion Vimbldona Endi Mari otvoreno je govorio o iskustvu koje je stekao radeći u timu Novaka Đokovića, u periodu koji je usledio odmah po završetku njegove igračke karijere. Njihova saradnja započela je u novembru… »
"Đoković verovatno ništa nije naučio od mene": Marej pokazao poštovanje prema Novaku kao niko dosad
Mondo pre 22 dana
Saradnja najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i njegovog velikog rivala Endija Mareja nije završena slavno. Iako je Srbin tokom partnerstva sa prijateljem iz mladosti stigao do polufinala Australijan opena, to je bio jedini uspeh. Ipak… »
Endi Mari "otvorio dušu" o Đokoviću: Novak verovatno ništa nije naučio od mene, ovo sada je hod po tankoj žici
Telegraf pre 22 dana
Endi Mari, nekadašnji broj jedan i dvostruki šampion Vimbldona, u ekskluzivnom intervjuu za "Sky Sports" govorio je o periodu provedenom u stručnom štabu Novaka Đokovića. Podsetimo, njihova saradnja počela je u novembru 2024. godine, ubrzo nakon što je… »
Vesti dana »
(BLOG) Dva incidenta kod Pravnog: Penzioner udaren i prevezen u Urgentni, student odveden u policiju da da izjavu
N1 Info pre 1 minutjoš 53 povezane
Ima li u Srbiji privrednika koji može da kupi udeo u NIS-u? "Karić nije dovoljno ekonomski snažan, teško da Mimović ima 15 tona zlata"
N1 Info pre 16 minutajoš 35 povezanih
Poslanici nastavili sednicu o izmeni izbornih zakona: Ova novina izaziva najviše polemike (video)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Bobičasto voće s hepatitisom A: Nemačka izdala novo upozorenje za namirnice iz Srbije
Vreme pre 2 satajoš 24 povezane