Povezane vesti
Mari: "Đoković ništa nije naučio od mene"
B92 22.04.2026
Bivši svetski broj jedan i dvostruki šampion Vimbldona Endi Mari otvoreno je govorio o iskustvu koje je stekao radeći u timu Novaka Đokovića, u periodu koji je usledio odmah po završetku njegove igračke karijere. Njihova saradnja započela je u novembru… »
"Đoković verovatno ništa nije naučio od mene": Marej pokazao poštovanje prema Novaku kao niko dosad
Mondo 22.04.2026
Saradnja najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i njegovog velikog rivala Endija Mareja nije završena slavno. Iako je Srbin tokom partnerstva sa prijateljem iz mladosti stigao do polufinala Australijan opena, to je bio jedini uspeh. Ipak… »
Endi Mari "otvorio dušu" o Đokoviću: Novak verovatno ništa nije naučio od mene, ovo sada je hod po tankoj žici
Telegraf 22.04.2026
Endi Mari, nekadašnji broj jedan i dvostruki šampion Vimbldona, u ekskluzivnom intervjuu za "Sky Sports" govorio je o periodu provedenom u stručnom štabu Novaka Đokovića. Podsetimo, njihova saradnja počela je u novembru 2024. godine, ubrzo nakon što je… »
Vesti dana »
U Novom Sadu odavanjem pošte obeleženo 22 meseca od pogibije 16 ljudi na Železničkoj stanici
Danas pre 56 minutajoš 33 povezane
Vučić razgovara sa zvaničnicima zemalja Pokreta nesvrstanih, od Gane do Kube (foto)
Blic pre 1 minutjoš 60 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 2 satajoš 56 povezanih
Prva slika Srpkinje nakon što je pronađena živa u Nepalu: Evo zašto nisu mogli da dođu do nje 6 dana (foto)
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane