Povezane vesti
Mari: "Đoković ništa nije naučio od mene"
B92 22.04.2026
Bivši svetski broj jedan i dvostruki šampion Vimbldona Endi Mari otvoreno je govorio o iskustvu koje je stekao radeći u timu Novaka Đokovića, u periodu koji je usledio odmah po završetku njegove igračke karijere. Njihova saradnja započela je u novembru… »
"Đoković verovatno ništa nije naučio od mene": Marej pokazao poštovanje prema Novaku kao niko dosad
Mondo 22.04.2026
Saradnja najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i njegovog velikog rivala Endija Mareja nije završena slavno. Iako je Srbin tokom partnerstva sa prijateljem iz mladosti stigao do polufinala Australijan opena, to je bio jedini uspeh. Ipak… »
Endi Mari "otvorio dušu" o Đokoviću: Novak verovatno ništa nije naučio od mene, ovo sada je hod po tankoj žici
Telegraf 22.04.2026
Endi Mari, nekadašnji broj jedan i dvostruki šampion Vimbldona, u ekskluzivnom intervjuu za "Sky Sports" govorio je o periodu provedenom u stručnom štabu Novaka Đokovića. Podsetimo, njihova saradnja počela je u novembru 2024. godine, ubrzo nakon što je… »
Vesti dana »
Makron stigao u Crnu Goru: Prvo po odlikovanje na Cetinje pa na samit u Tivat (VIDEO)
Danas pre 2 minutajoš 26 povezanih
Autobus gradskog prevoza u Beogradu sinoć učestvovao u lančanom sudaru nakon što je vozaču pozlilo
Beta pre 3 satajoš 31 povezana
Đedović Handanović: MOL veruje u pozitivan ishod pregovora o NIS-u
Biznis.rs pre 3 satajoš 22 povezane
Srušio se manji avion kod Medulina u Hrvatskoj, ima poginulih
Euronews pre 32 minutajoš 18 povezanih