Повезане вести
Мари: "Ђоковић ништа није научио од мене"
Б92 пре 23 сата
Бивши светски број један и двоструки шампион Вимблдона Енди Мари отворено је говорио о искуству које је стекао радећи у тиму Новака Ђоковића, у периоду који је уследио одмах по завршетку његове играчке каријере. Њихова сарадња… »
"Ђоковић вероватно ништа није научио од мене": Мареј показао поштовање према Новаку као нико досад
Мондо пре 1 дан
Сарадња најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића и његовог великог ривала Ендија Мареја није завршена славно. Иако је Србин током партнерства са пријатељем из младости стигао до полуфинала Аустралијан опена, то је био… »
Енди Мари "отворио душу" о Ђоковићу: Новак вероватно ништа није научио од мене, ово сада је ход по танкој жици
Телеграф пре 1 дан
Енди Мари, некадашњи број један и двоструки шампион Вимблдона, у ексклузивном интервјуу за "Ски Спортс" говорио је о периоду проведеном у стручном штабу Новака Ђоковића. Подсетимо, њихова сарадња почела је у новембру 2024… »
Вести дана »
Завршена седница Народне скупштине – изгласан сет трговинских закона
РТС пре 18 минутајош 40 повезаних
Шојгу о новом кредиту ЕУ Кијеву: Корак ка коначном губитку суверенитета европских престоница
Спутник пре 1 сатјош 30 повезаних
НУНС: Ни после 27 година нема пуних одговора за бомбардовање РТС-а
Ин медија пре 3 сатајош 23 повезане
(Фото) Директан судар два воза у Данској, повређено 17 особа, четири у критичном стању
Невсмакс Балканс пре 3 сатајош 22 повезане