Повезане вести

Мари: "Ђоковић ништа није научио од мене"

Мари: "Ђоковић ништа није научио од мене"

Б92 пре 23 сата
Бивши светски број један и двоструки шампион Вимблдона Енди Мари отворено је говорио о искуству које је стекао радећи у тиму Новака Ђоковића, у периоду који је уследио одмах по завршетку његове играчке каријере. Њихова сарадња… »
"Ђоковић вероватно ништа није научио од мене": Мареј показао поштовање према Новаку као нико досад

"Ђоковић вероватно ништа није научио од мене": Мареј показао поштовање према Новаку као нико досад

Мондо пре 1 дан
Сарадња најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића и његовог великог ривала Ендија Мареја није завршена славно. Иако је Србин током партнерства са пријатељем из младости стигао до полуфинала Аустралијан опена, то је био… »
Енди Мари "отворио душу" о Ђоковићу: Новак вероватно ништа није научио од мене, ово сада је ход по танкој жици

Енди Мари "отворио душу" о Ђоковићу: Новак вероватно ништа није научио од мене, ово сада је ход по танкој жици

Телеграф пре 1 дан
Енди Мари, некадашњи број један и двоструки шампион Вимблдона, у ексклузивном интервјуу за "Ски Спортс" говорио је о периоду проведеном у стручном штабу Новака Ђоковића. Подсетимо, њихова сарадња почела је у новембру 2024… »

Вести дана »