Povezane vesti

Uhapšen zbog ubistva sedamdesetšestogodišnje supruge

Uhapšen zbog ubistva sedamdesetšestogodišnje supruge

Jug press pre 25 dana
LESKOVAC-LEBANE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. S. (1951) iz okoline Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je on, 21. aprila ove godine, u porodičnoj kući, više puta… »
Ubio dečka svoje majke sekirom, pa spalio telo: Saslušan mladić osumnjičen za brutalan zločin kod Rume

Ubio dečka svoje majke sekirom, pa spalio telo: Saslušan mladić osumnjičen za brutalan zločin kod Rume

Mondo pre 25 dana
Mladić A.Đ. (19), osumnjičen za ubistvo M.P. (48) u kući u Hrtkovcima, saslušan je danas pred Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici. On je izneo svoju odbranu nakon čega mu je određen pritvor. "Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, danas je… »
Zločin koji je potresao javnost: Suđenje počinje krajem aprila

Zločin koji je potresao javnost: Suđenje počinje krajem aprila

Zrenjaninski pre 25 dana
Glavni pretres u krivičnom predmetu koji se pred Višim sudom u Zrenjaninu vodi protiv L. F. (33) i K. F. (51), oboje iz Bečeja, zakazan je za 29. april, potvrđeno je u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu. U tužilaštvu nam je rečeno da je prethodno… »
Monstrum iz Mostara optužen za teško ubistvo Aldine Jahić! Fudbalski sudija presudio joj u toaletu u kom se, bežeći od njega…

Monstrum iz Mostara optužen za teško ubistvo Aldine Jahić! Fudbalski sudija presudio joj u toaletu u kom se, bežeći od njega…

Kurir pre 25 dana
Anis Kalajdžić (34) iz Mostara optužen je za t eško ubistvo bivše devojke Aldine Jahić (32) iz Kalesije i neovlašteno nabavljanje, držanje ili prodaju oružja, a tereti se i da je prietio bivšoj devojci N. M. Kantonalni sud u Mostaru potvrdio je optužnicu… »
Jezivi detalji "Bićeš moja i ničija": Anis Kalajdžić optužen zbog teškog ubistva Aldine Jahić

Jezivi detalji "Bićeš moja i ničija": Anis Kalajdžić optužen zbog teškog ubistva Aldine Jahić

Telegraf pre 25 dana
Pretnje i maltretiranje devojke. Anis Kalajdžić (34) iz Mostara optužen je za teško ubistvo bivše devojke Aldine Jahić (32) iz Kalesije i neovlašćeno nabavljanje, držanje ili prodaju oružja, a tereti se i da je pretio bivšoj devojci N. M. Kantonalni sud… »
Potvrđena optužnica protiv Anisa Kalajdžića zbog teškog ubistva Aldine Jahić u Mostaru

Potvrđena optužnica protiv Anisa Kalajdžića zbog teškog ubistva Aldine Jahić u Mostaru

Slobodna Evropa pre 25 dana
Kantonalni sud u Mostaru je potvrdio optužnicu protiv Anisa Kalajdžića iz Mostara, koji se tereti za krivično djelo teško ubistvo ženske osobe, kao i za neovlašteno nabavljanje i držanje oružja, saopšteno je iz Tužilaštva Hercegovačko neretvanskog… »
"Bićeš moja ili ničija" Fudbalski sudija iz Mostara optužen za brutalno ubistvo bivše devojke: Jurio je sa pištoljem po…

"Bićeš moja ili ničija" Fudbalski sudija iz Mostara optužen za brutalno ubistvo bivše devojke: Jurio je sa pištoljem po…

Blic pre 25 dana
Tokom 2024-2025. godine, Kalajdžić je upućivao pretnje i nasilno se ponašao prema N. M. i Aldini Jahić Kalajdžić se nalazi u pritvoru, a tužilaštvo će tokom suđenja izvoditi brojne dokaze i saslušavati svedoke Kantonalno tužilaštvo HNK, nakon sprovedene… »
"Bićeš moja i ničija": Anis Kalajdžić optužen za svirepo ubistvo bivše devojke Aldine Jahić

"Bićeš moja i ničija": Anis Kalajdžić optužen za svirepo ubistvo bivše devojke Aldine Jahić

Mondo pre 25 dana
Anis Kalajdžić (34) iz Mostara optužen je za teško ubistvo bivše devojke Aldine Jahić (32) iz Kalesije i neovlašćeno nabavljanje, držanje ili prodaju oružja, a tereti se i da je pretio bivšoj devojci N. M. Kantonalni sud u Mostaru potvrdio je optužnicu… »

Vesti dana »