Povezane vesti

Monstrum iz Mostara optužen za teško ubistvo Aldine Jahić! Fudbalski sudija presudio joj u toaletu u kom se, bežeći od njega…

Monstrum iz Mostara optužen za teško ubistvo Aldine Jahić! Fudbalski sudija presudio joj u toaletu u kom se, bežeći od njega…

Kurir pre 3 sata
Anis Kalajdžić (34) iz Mostara optužen je za t eško ubistvo bivše devojke Aldine Jahić (32) iz Kalesije i neovlašteno nabavljanje, držanje ili prodaju oružja, a tereti se i da je prietio bivšoj devojci N. M. Kantonalni sud u Mostaru potvrdio je optužnicu… »
Jezivi detalji "Bićeš moja i ničija": Anis Kalajdžić optužen zbog teškog ubistva Aldine Jahić

Jezivi detalji "Bićeš moja i ničija": Anis Kalajdžić optužen zbog teškog ubistva Aldine Jahić

Telegraf pre 3 sata
Pretnje i maltretiranje devojke. Anis Kalajdžić (34) iz Mostara optužen je za teško ubistvo bivše devojke Aldine Jahić (32) iz Kalesije i neovlašćeno nabavljanje, držanje ili prodaju oružja, a tereti se i da je pretio bivšoj devojci N. M. Kantonalni sud… »
"Bićeš moja ili ničija" Fudbalski sudija iz Mostara optužen za brutalno ubistvo bivše devojke: Jurio je sa pištoljem po…

"Bićeš moja ili ničija" Fudbalski sudija iz Mostara optužen za brutalno ubistvo bivše devojke: Jurio je sa pištoljem po…

Blic pre 4 sati
Tokom 2024-2025. godine, Kalajdžić je upućivao pretnje i nasilno se ponašao prema N. M. i Aldini Jahić Kalajdžić se nalazi u pritvoru, a tužilaštvo će tokom suđenja izvoditi brojne dokaze i saslušavati svedoke Kantonalno tužilaštvo HNK, nakon sprovedene… »
Potvrđena optužnica protiv Anisa Kalajdžića zbog teškog ubistva Aldine Jahić u Mostaru

Potvrđena optužnica protiv Anisa Kalajdžića zbog teškog ubistva Aldine Jahić u Mostaru

Slobodna Evropa pre 4 sati
Kantonalni sud u Mostaru je potvrdio optužnicu protiv Anisa Kalajdžića iz Mostara, koji se tereti za krivično djelo teško ubistvo ženske osobe, kao i za neovlašteno nabavljanje i držanje oružja, saopšteno je iz Tužilaštva Hercegovačko neretvanskog… »
"Bićeš moja i ničija": Anis Kalajdžić optužen za svirepo ubistvo bivše devojke Aldine Jahić

"Bićeš moja i ničija": Anis Kalajdžić optužen za svirepo ubistvo bivše devojke Aldine Jahić

Mondo pre 4 sati
Anis Kalajdžić (34) iz Mostara optužen je za teško ubistvo bivše devojke Aldine Jahić (32) iz Kalesije i neovlašćeno nabavljanje, držanje ili prodaju oružja, a tereti se i da je pretio bivšoj devojci N. M. Kantonalni sud u Mostaru potvrdio je optužnicu… »

Vesti dana »