Povezane vesti

"Živeo sam kod nje u Zvorniku" Mitar Mirić otkrio da li je bio u vezi sa Zoricom Marković, izneo pravu istinu o venčanju

"Živeo sam kod nje u Zvorniku" Mitar Mirić otkrio da li je bio u vezi sa Zoricom Marković, izneo pravu istinu o venčanju

Blic pre 19 sati
Mirić je bio prvi narodnjak koji je napunio Sava Centar, čime je promenio istoriju narodne muzike. Otkrio je da je propustio neke muzičke prilike, uključujući odbijanje pesme 'Plavi slon', ali ne žali zbog svojih odluka. Poznati pevač Mitar Mirić rešio… »
"Živeo sam kod nje u Zvorniku" Mitar Mirić konačno otkrio da li je bio u vezi sa Zoricom Marković: Ja sam je prvi...

"Živeo sam kod nje u Zvorniku" Mitar Mirić konačno otkrio da li je bio u vezi sa Zoricom Marković: Ja sam je prvi...

Kurir pre 19 sati
Mitar Mirić konačno je progovorio o odnosu sa Zoricom Marković. Dugo se spekulisalo da su bili u vezi, pa i da su planirali venčanje, a sada je pevač otkrio pravu istinu. - Ma ne, ona je moja koleginica, kao sestra... Ja sam je prvi vodio na turneje '82… »
"Živeo sam kod nje, gde je živela sa jednim čovekom", pevač progovorio o aferi sa Zoricom Marković

"Živeo sam kod nje, gde je živela sa jednim čovekom", pevač progovorio o aferi sa Zoricom Marković

Telegraf pre 19 sati
Poznati pevač Mitar Mirić rešio je da stane na put dugogodišnjim estradnim glasinama i otkrije da li je bio u vezi sa Zoricom Marković. On se dotakao i svojim najvećih hitova, ali i problemima sa menadžmentom. Javnost je godinama intrigirao odnos Mitra… »

Vesti dana »