Povezane vesti
Odrastao je na Kosovu, oženio Hrvaticu, pravio žurke sa Milenom Dravić: Životna priča našeg glumca čijeg sina svi znate
Nova pre 23 dana
Miodrag Krivokapić, jedan od najistaknutijih umetnika na našim prostorima, danas puni 77 godina. Nikad nije odustajao od želje da postane glumac, čak se preselio i u Hrvatsku, kako bi ostvario svoj san. Ostvario je uloge u više od 30 igranih filmova, te… »
Miodrag je iz Peći otišao u Zagreb i oženio se najlepšom Dubrobvčankom, a lumpovao s Milenom Dravić u Beogradu
Kurir pre 23 dana
Glumac Miodrag Krivokapić, kojeg publika pamti i po nadimku Brik, rođen je 22. aprila 1949. godine u Peći, na Kosovu i Metohiji, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. - Odrastao sam na Kosovu, zapravo u Metohiji. U Peći sam stekao senzibilitet da… »
Naš glumac odrastao na Kosovu i Metohiji, oženio najlepšu Hrvaticu koja ga je čekala dok je noći provodio sa Milenom Dravić…
Blic pre 23 dana
Krivokapić je poznat po svojoj skromnosti i povučenosti, vodi miran porodični život i često sam ide na pijacu. U mladosti je uživao u boemskom životu i druženju sa kolegama, ali je uvek držao meru i danas živi tiho i nenametljivo. Naš proslavljeni glumac… »
Noći provodio sa Milenom Dravić dok ga kod kuće čekala najlepša Hrvatica: Došao sa Kosova, a bio zvezda u Zagrebu
Mondo pre 23 dana
GlumacMiodrag Krivokapić, kojeg publika pamti i po nadimku Brik, do uspeha nije došao lako ali nije ni odustajao. Nakon neuspešnih pokušaja da upiše glumu u Beogradu, sreću je potražio u Zagrebu, gde je na kraju i diplomirao, i time sebi otvorio vrata… »
Vesti dana »
Prognoza za subotu, 16. maj: Oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih