Povezane vesti

Odrastao je na Kosovu, oženio Hrvaticu, pravio žurke sa Milenom Dravić: Životna priča našeg glumca čijeg sina svi znate

Odrastao je na Kosovu, oženio Hrvaticu, pravio žurke sa Milenom Dravić: Životna priča našeg glumca čijeg sina svi znate

Nova pre 2 minuta
Miodrag Krivokapić, jedan od najistaknutijih umetnika na našim prostorima, danas puni 77 godina. Nikad nije odustajao od želje da postane glumac, čak se preselio i u Hrvatsku, kako bi ostvario svoj san. Ostvario je uloge u više od 30 igranih filmova, te… »
Miodrag je iz Peći otišao u Zagreb i oženio se najlepšom Dubrobvčankom, a lumpovao s Milenom Dravić u Beogradu

Miodrag je iz Peći otišao u Zagreb i oženio se najlepšom Dubrobvčankom, a lumpovao s Milenom Dravić u Beogradu

Kurir pre 2 sata
Glumac Miodrag Krivokapić, kojeg publika pamti i po nadimku Brik, rođen je 22. aprila 1949. godine u Peći, na Kosovu i Metohiji, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. - Odrastao sam na Kosovu, zapravo u Metohiji. U Peći sam stekao senzibilitet da… »
Naš glumac odrastao na Kosovu i Metohiji, oženio najlepšu Hrvaticu koja ga je čekala dok je noći provodio sa Milenom Dravić…

Naš glumac odrastao na Kosovu i Metohiji, oženio najlepšu Hrvaticu koja ga je čekala dok je noći provodio sa Milenom Dravić…

Blic pre 4 sati
Krivokapić je poznat po svojoj skromnosti i povučenosti, vodi miran porodični život i često sam ide na pijacu. U mladosti je uživao u boemskom životu i druženju sa kolegama, ali je uvek držao meru i danas živi tiho i nenametljivo. Naš proslavljeni glumac… »
Noći provodio sa Milenom Dravić dok ga kod kuće čekala najlepša Hrvatica: Došao sa Kosova, a bio zvezda u Zagrebu

Noći provodio sa Milenom Dravić dok ga kod kuće čekala najlepša Hrvatica: Došao sa Kosova, a bio zvezda u Zagrebu

Mondo pre 9 sati
GlumacMiodrag Krivokapić, kojeg publika pamti i po nadimku Brik, do uspeha nije došao lako ali nije ni odustajao. Nakon neuspešnih pokušaja da upiše glumu u Beogradu, sreću je potražio u Zagrebu, gde je na kraju i diplomirao, i time sebi otvorio vrata… »

Vesti dana »