Povezane vesti
"Lekovi su skupi, žena ne radi..." Milić Vukašinović o borbi nakon amputacije noge, otkrio od čega živi
Telegraf pre 9 sati
Roker Milić Vukašinović progovorio je o borbi kroz koju prolazi nakon amputacije noge. Muzičar se susreo i sa finansijskim izazovom, s obzirom da njegova žena ne može da radi jer brine o njemu, a on takođe ne nastupa zbog zdravstvenih problema. Milić… »
"Lekovi skupi, žena ne radi, a ja ne nastupam" Evo od čega živi Milić Vukašinović: "Teško je" (video)
Blic pre 10 sati
Naglašava da mu najveću snagu daju ego i velika ljubav koju ima sa suprugom, bez njene podrške bi mu bilo mnogo teže. Kontaktira sa starim prijateljima i kolegama, aktivan je na društvenim mrežama gde deli svoje stare pesme, a ostaje veran svom rokerskom… »
"Pijem šaku lekova, a mnogo su skupi, ugojio sam se, morali su da..." Milić Vukašinović se oglasio i otkrio kako teče…
Kurir pre 19 sati
Milić Vukašinović krajem 2024. godine suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog čega mu je amputirana noga. Nakon toga, usledili su i novi zdravstveni porblemi zbog čega se mnogo teže oporavlja. Čuveni roker je sada u razgovoru za medije otkrio… »
"Pijem šaku lekova, borim se", Milić Vukašinović o oporavku nakon amputacije noge. "Ugojio sam se, morali su..."
Telegraf pre 1 dan
Za majstora rokenrola Milića Vukašinovića prethodni period je veoma bio težak, nakon amputacije noge usledili su i zdravsteni problemi koji su mu otežali oporavak, ali roker ne dozvoljava da ga to poljulja i da psihički padne. Supruga Suzana je sve vreme… »
Vesti dana »
Na današnji dan pre 27 godina tokom bombardovanja zgrade RTS stradalo 16 radnika
Nova pre 39 minutajoš 6 povezanih
Mlađima od 15 godina zabranjene društvene mreže: Turska uvela nov zakon, digitalne platforme moraće da uvedu sisteme za proveru starosti
Blic pre 20 minutajoš 6 povezanih