Povezane vesti
"Lekovi su skupi, žena ne radi..." Milić Vukašinović o borbi nakon amputacije noge, otkrio od čega živi
Telegraf pre 29 dana
Roker Milić Vukašinović progovorio je o borbi kroz koju prolazi nakon amputacije noge. Muzičar se susreo i sa finansijskim izazovom, s obzirom da njegova žena ne može da radi jer brine o njemu, a on takođe ne nastupa zbog zdravstvenih problema. Milić… »
"Lekovi skupi, žena ne radi, a ja ne nastupam" Evo od čega živi Milić Vukašinović: "Teško je" (video)
Blic pre 29 dana
Naglašava da mu najveću snagu daju ego i velika ljubav koju ima sa suprugom, bez njene podrške bi mu bilo mnogo teže. Kontaktira sa starim prijateljima i kolegama, aktivan je na društvenim mrežama gde deli svoje stare pesme, a ostaje veran svom rokerskom… »
"Pijem šaku lekova, a mnogo su skupi, ugojio sam se, morali su da..." Milić Vukašinović se oglasio i otkrio kako teče…
Kurir pre 30 dana
Milić Vukašinović krajem 2024. godine suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog čega mu je amputirana noga. Nakon toga, usledili su i novi zdravstveni porblemi zbog čega se mnogo teže oporavlja. Čuveni roker je sada u razgovoru za medije otkrio… »
"Pijem šaku lekova, borim se", Milić Vukašinović o oporavku nakon amputacije noge. "Ugojio sam se, morali su..."
Telegraf pre 30 dana
Za majstora rokenrola Milića Vukašinovića prethodni period je veoma bio težak, nakon amputacije noge usledili su i zdravsteni problemi koji su mu otežali oporavak, ali roker ne dozvoljava da ga to poljulja i da psihički padne. Supruga Suzana je sve vreme… »
Vesti dana »
Poskupeli i dizel i benzin, nove cene goriva koje će važiti do 29. maja
Šabačke novosti pre 1 satjoš 40 povezanih
Direktor kompanije MOL: Eksploziju u pogonu u Tisaujvarošu izazvao ugljovodonik u naftovodu
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana
Udovica Aleksandra Nešovića dala iskaz u tuẒ̌ilaštvu: Otkrivamo šta je rekla o ubistvu muža
Kurir pre 3 minutajoš 38 povezanih