Повезане вести
"Нисам могла да певам рођења и крштења, када ми донесу дете, ја плачем": Певачица која љуби 41 годину старијег колегу, кроз…
Нова пре 17 сати
Певачица Мала Цана изазвала је велику пажњу јавности због брака са 41 годину старијим колегом Андријом Бајићем. Певачица је сада говорила о паклу кроз који је прошла пре него што је упознала Бајића. Мала Цана је недавно имала… »
"Била сам бескућник и јела буђав хлеб" Велика исповест Мале Цане која је сада са 41 годину старијим! Трпела насиље од оца…
Курир пре 19 сати
Певачица Мала Цана изазвала је велику пажњу јавности због брака са 41 годину старијим колегом Андријом Бајићем. Цана није имала лак живот, а сада је проговорила о паклу кроз који је прошла пре него што је упознала Бајића… »
(Видео) "Била сам бескућник и јела буђав хлеб" Мала Цана се удала за 41 годину старијег певача: Сада кроз сузе прича о…
Блиц пре 20 сати
Због породичних сукоба, шест месеци је била бескућник и данас нема контакт са оцем. Пре Бајића је доживела губитак бебе, што јој је тешко пало и због чега је дуго била сама и емотивно повређена. Певачица Мала Цана изазвала је… »
Певачицу одбацио отац, шест месеци била бескућник: Малтретирали је и он и маћеха, јела буђав хлеб
Мондо пре 19 сати
Певачица Мала Цана изазвала је велику пажњу јавности због брака са 41 годину старијим колегом Андријом Бајићем. Певачица је сада говорила о паклу кроз који је прошла пре него што је упознала Бајића. Мала Цана је недавно имала… »
"Била сам бескућник" Мала Цана се удала за 41 годину старијег певача, сада проговорила о болу и губитку бебе
Телеграф пре 19 сати
Певачица Мала Цана изазвала је велику пажњу јавности због брака са 41 годину старијим колегом Андријом Бајићем. Цана није имала лак живот, а сада је проговорила о паклу кроз који је прошла пре него што је упознала Бајића… »
Певачица страсно љуби Андрију (88), а он пуца од поноса: "Многи би желели овако, то се не купује"
Блиц пре 1 дан
Мала Цана је изазвала лавину коментара објавом страствених фотографија са мужем на друштвеним мрежама. Пре везе с Андријом, певачица је годинама била сама и суочила се са тешким здравственим и породичним проблемима. Певачица… »
Певачица страсно љуби певача Андрију (88), он јој поручио: "Многи би желели овако, то се не купује"
Телеграф пре 1 дан
Певачица Светлана Томић Мала Цана, у јавности позната као Мала Цана, љуби 41 годину старијег колегу Андрију Бајића (88). Њихов брак за који се тек недавно сазнало, изазвао је хаос у јавности, али и њиховој породици. Они су… »
Вести дана »
Скупштина Србије усвојила свих 40 тачака дневног реда пролећног заседања
Ин медија пре 1 сатјош 40 повезаних