Povezane vesti
"Nisam mogla da pevam rođenja i krštenja, kada mi donesu dete, ja plačem": Pevačica koja ljubi 41 godinu starijeg kolegu, kroz…
Nova pre 26 dana
Pevačica Mala Cana izazvala je veliku pažnju javnosti zbog braka sa 41 godinu starijim kolegom Andrijom Bajićem. Pevačica je sada govorila o paklu kroz koji je prošla pre nego što je upoznala Bajića. Mala Cana je nedavno imala moždani udar, a kaže da je… »
"Bila sam beskućnik i jela buđav hleb" Velika ispovest Male Cane koja je sada sa 41 godinu starijim! Trpela nasilje od oca…
Kurir pre 26 dana
Pevačica Mala Cana izazvala je veliku pažnju javnosti zbog braka sa 41 godinu starijim kolegom Andrijom Bajićem. Cana nije imala lak život, a sada je progovorila o paklu kroz koji je prošla pre nego što je upoznala Bajića. Nedavno imala moždani udar, a… »
(Video) "Bila sam beskućnik i jela buđav hleb" Mala Cana se udala za 41 godinu starijeg pevača: Sada kroz suze priča o…
Blic pre 26 dana
Zbog porodičnih sukoba, šest meseci je bila beskućnik i danas nema kontakt sa ocem. Pre Bajića je doživela gubitak bebe, što joj je teško palo i zbog čega je dugo bila sama i emotivno povređena. Pevačica Mala Cana izazvala je veliku pažnju javnosti zbog… »
Pevačicu odbacio otac, šest meseci bila beskućnik: Maltretirali je i on i maćeha, jela buđav hleb
Mondo pre 26 dana
Pevačica Mala Cana izazvala je veliku pažnju javnosti zbog braka sa 41 godinu starijim kolegom Andrijom Bajićem. Pevačica je sada govorila o paklu kroz koji je prošla pre nego što je upoznala Bajića. Mala Cana je nedavno imala moždani udar, a kaže da je… »
"Bila sam beskućnik" Mala Cana se udala za 41 godinu starijeg pevača, sada progovorila o bolu i gubitku bebe
Telegraf pre 26 dana
Pevačica Mala Cana izazvala je veliku pažnju javnosti zbog braka sa 41 godinu starijim kolegom Andrijom Bajićem. Cana nije imala lak život, a sada je progovorila o paklu kroz koji je prošla pre nego što je upoznala Bajića. Nedavno imala moždani udar, a… »
Pevačica strasno ljubi Andriju (88), a on puca od ponosa: "Mnogi bi želeli ovako, to se ne kupuje"
Blic pre 26 dana
Mala Cana je izazvala lavinu komentara objavom strastvenih fotografija sa mužem na društvenim mrežama. Pre veze s Andrijom, pevačica je godinama bila sama i suočila se sa teškim zdravstvenim i porodičnim problemima. Pevačica Svetlana Tomić, u javnosti… »
Pevačica strasno ljubi pevača Andriju (88), on joj poručio: "Mnogi bi želeli ovako, to se ne kupuje"
Telegraf pre 26 dana
Pevačica Svetlana Tomić Mala Cana, u javnosti poznata kao Mala Cana, ljubi 41 godinu starijeg kolegu Andriju Bajića (88). Njihov brak za koji se tek nedavno saznalo, izazvao je haos u javnosti, ali i njihovoj porodici. Oni su godinama uspešno krili svoj… »
Vesti dana »
„Moramo da igramo svih 40 minuta“: Penjaroja posle pobede nad Zvezdom upozorava!
Hot sport pre 1 satjoš 60 povezanih
Opsadno stanje kod Inđije, drugi dan potrage: Da li je telo Aleksandra Nešovića Baje bačeno u jezero?!
Telegraf pre 24 satajoš 77 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 3 satajoš 41 povezana
Dačić uputio depešu policiji: Da se kazni svako ko prekrši poslovna i etička pravila
Insajder pre 5 satijoš 19 povezanih