Povezane vesti
Nemanja Vidić: Drago mi je što sam imao šta da ponudim svojoj zemlji, ali sada ne želim više da razmišljam o tome
Danas pre 21 dana
Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Vidić bio je gost bugarskog Sportala. Vidić je u opširnom intervjuu govorio na mnogo tema, a jedno od pitanja se odnosilo na budućnost srpskog fubala. – U Srbiji moramo mnogo toga da uradimo. Nadam se da… »
"Ponudio sam nešto svojoj zemlji, sad ne želim da razmišljam o tome": Vidić otvorio dušu i poslao poruku političarima, pričao…
Nova pre 21 dana
Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić ima impresivnu igračku biografiju koju je krunisao kada je postao kapiten Mančester Junajteda. Ipak, želi da ostane u fudbalu i da u Srbiji nešto promeni. To je barem u sadašnjem sistemu FSS gotovo Sizifov posao… »
Vidić: Ponudio sam nešto svojoj zemlji, sad ne mislim više o tome
Sport klub pre 21 dana
Legendarni štoper Mančester junajteda, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije govorio za izdanje bugarskog "Sportala". Nemanja Vidić i Dmitar Berbatov bili su strašan balkanski tandem u zlatnoj eri Mančester junajteda. Srbin zadužen… »
Vesti dana »
Valensija u majstorici savladala Panatinaikos i po prvi put se plasirala na Fajnal-for Evrolige
Newsmax Balkans pre 0 minutajoš 73 povezane
"Ili dogovor ili će biti desetkovani" Tramp oči u oči sa Sijem posle 9 godina: Dok on preti Iranu, Kinezi mu poručuju da je snob
Blic pre 3 satajoš 61 povezana
Zelenski: Rusija je napala Ukrajinu stotinama dronova, stradalo šest osoba
Insajder pre 5 satijoš 27 povezanih
Evrovizijska scena ovo do sada nije videla: Portugalija oduševila nastupom u prvom polufinalu, ali nisu prošli dalje
Kurir pre 31 minutajoš 74 povezane
Poslanici završili rad, nastavak rasprave o setu izbornih zakona sutra; Petrašinović: Primenili 12 preporuka ODIHR
Euronews pre 5 satijoš 44 povezane