Povezane vesti
Nemanja Vidić: Drago mi je što sam imao šta da ponudim svojoj zemlji, ali sada ne želim više da razmišljam o tome
Danas pre 3 sata
Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Vidić bio je gost bugarskog Sportala. Vidić je u opširnom intervjuu govorio na mnogo tema, a jedno od pitanja se odnosilo na budućnost srpskog fubala. – U Srbiji moramo mnogo toga da uradimo. Nadam se da… »
"Ponudio sam nešto svojoj zemlji, sad ne želim da razmišljam o tome": Vidić otvorio dušu i poslao poruku političarima, pričao…
Nova pre 6 sati
Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić ima impresivnu igračku biografiju koju je krunisao kada je postao kapiten Mančester Junajteda. Ipak, želi da ostane u fudbalu i da u Srbiji nešto promeni. To je barem u sadašnjem sistemu FSS gotovo Sizifov posao… »
Vidić: Ponudio sam nešto svojoj zemlji, sad ne mislim više o tome
Sport klub pre 7 sati
Legendarni štoper Mančester junajteda, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije govorio za izdanje bugarskog "Sportala". Nemanja Vidić i Dmitar Berbatov bili su strašan balkanski tandem u zlatnoj eri Mančester junajteda. Srbin zadužen… »
Vesti dana »
EU odobrila kredit Ukrajini i nove sankcije Rusiji, Mađarska povukla veto
Euronews pre 37 minutajoš 26 povezanih
„Nema ponosa u genocidu, nema pesme za aparthejd“: Protest protiv učešća na Evroviziji 28. aprila
Mašina pre 57 minutajoš 23 povezane
Dan Akademije umetnosti: Studenti protestovali i zatražili ostavku dekana
NoviSad.com pre 2 satajoš 18 povezanih
U Pirotu zaplenjeno skoro 440 kilograma duvana, budžet oštećen za skoro 5 miliona dinara
Južne vesti pre 47 minutajoš 76 povezanih