Povezane vesti

Nemanja Vidić: Drago mi je što sam imao šta da ponudim svojoj zemlji, ali sada ne želim više da razmišljam o tome

Nemanja Vidić: Drago mi je što sam imao šta da ponudim svojoj zemlji, ali sada ne želim više da razmišljam o tome

Danas pre 3 sata
Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Vidić bio je gost bugarskog Sportala. Vidić je u opširnom intervjuu govorio na mnogo tema, a jedno od pitanja se odnosilo na budućnost srpskog fubala. – U Srbiji moramo mnogo toga da uradimo. Nadam se da… »
"Ponudio sam nešto svojoj zemlji, sad ne želim da razmišljam o tome": Vidić otvorio dušu i poslao poruku političarima, pričao…

"Ponudio sam nešto svojoj zemlji, sad ne želim da razmišljam o tome": Vidić otvorio dušu i poslao poruku političarima, pričao…

Nova pre 6 sati
Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić ima impresivnu igračku biografiju koju je krunisao kada je postao kapiten Mančester Junajteda. Ipak, želi da ostane u fudbalu i da u Srbiji nešto promeni. To je barem u sadašnjem sistemu FSS gotovo Sizifov posao… »
Vidić: Ponudio sam nešto svojoj zemlji, sad ne mislim više o tome

Vidić: Ponudio sam nešto svojoj zemlji, sad ne mislim više o tome

Sport klub pre 7 sati
Legendarni štoper Mančester junajteda, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije govorio za izdanje bugarskog "Sportala". Nemanja Vidić i Dmitar Berbatov bili su strašan balkanski tandem u zlatnoj eri Mančester junajteda. Srbin zadužen… »

Vesti dana »