Povezane vesti

"Oni imaju boljeg trenera od nas!" Ataman pred meč Valensija - Panatinaikos

"Oni imaju boljeg trenera od nas!" Ataman pred meč Valensija - Panatinaikos

Večernje novosti pre 23 dana
Trener Panatinaikosa Ergin Ataman dao je zanimljivu izjavu nakon izbacivanja Monaka i narednog susreta sa Valensijom u plej-ofu Evrolige. FOTO: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia - Nisam birao Valensiju, sudbina nas je spojila. Čestitam treneru… »
Ataman: "Valensija ima boljeg trenera od nas"

Ataman: "Valensija ima boljeg trenera od nas"

B92 pre 23 dana
Trener Panatinaikosa Ergin Ataman sugeriše da Valensija ima boljeg trenera uoči meča u plej-ofu Evrolige. PAO je savladao Monako u plej-inu sa 87:79 i tako zakazao četvrtfinalni okršaj sa španskim timom. Valensiju predvodi Pedro Martines, koji je dobio… »
Ataman u svom stilu: „Imaju boljeg trenera od mene!“

Ataman u svom stilu: „Imaju boljeg trenera od mene!“

Hot sport pre 23 dana
Nastavljaju svoj ‘beef’! Ergin Ataman je već nekoliko puta ove sezone peckao Pedra Martineza, što se iskusnom stručnjaku nije dopalo. Ipak, u stilu pravog gospodina nije mu odgovarao na provokacije. Sada je igrom slučaja, sudbina u plej-ofu spojila… »
Ataman: "Martinez je bolji od mene; Janakopulos: "PAO je vladar Evrope"

Ataman: "Martinez je bolji od mene; Janakopulos: "PAO je vladar Evrope"

Sportske.net pre 23 dana
Košarkaši Panatinaikosa pobedili su Monako i plasirali se u plej-of Evrolige, gde će igrati sa sedme pozicije. Posle meča je Ergin Ataman je govorio o Valensiji, koja je njihov naredni rival. "Nisam birao da igramo protiv Valensije, sudbina nas je… »

Vesti dana »