Повезане вести
"Родитељима сам морала да кажем да нисам трудна": Џејла Рамовић открила у каквој неприлици се нашла
Нова пре 20 сати
Победница Звезда Гранда Џејла Рамовић о себи је читала разне приче, али због једног наслова морала је озбиљно да поразговара са родитељима. Наиме, певачица је својевремено осванула на бројним порталима, када се причало да је… »
"Родитељима сам морала да објашњавам..." Џејла Рамовић о трудноћи, један снимак направио хаос: Били су строги
Курир пре 23 сата
Џејла Рамовић због једне фотографије морала је да својим родитељима објасни да то што људи коментаришу испод слике да је трудна, да то није истина. Певачица је својевремено осванула на бројним порталима, када се причало да је… »
"Родитељима сам морала да кажем да нисам трудна" Џејла Рамовић открила шта је доживела: "Били су строги"
Блиц пре 1 дан
Објаснила је да са колегиницом Александром Младеновић нема никаквог сукоба, иако се о томе спекулисало на друштвеним мрежама. Џејла је нагласила да се често суочава са предрасудама због изгледа и да би волела да је људи… »
"Родитељима сам морала да објашњавам да нисам трудна": Џејла Рамовић због једне фотографије била у проблему
Телеграф пре 24 сата
Победница Звезда Гранда Џејла Рамовић о себи је читала разне приче, али због једног наслова морала је озбиљно да поразговара са родитељима. Наиме, певачица је својевремено осванула на бројним порталима, када се причало да је… »
Вести дана »
Завршена седница Народне скупштине – изгласан сет трговинских закона
РТС пре 18 минутајош 40 повезаних