Povezane vesti
"Roditeljima sam morala da kažem da nisam trudna": Džejla Ramović otkrila u kakvoj neprilici se našla
Nova pre 30 dana
Pobednica Zvezda Granda Džejla Ramović o sebi je čitala razne priče, ali zbog jednog naslova morala je ozbiljno da porazgovara sa roditeljima. Naime, pevačica je svojevremeno osvanula na brojnim portalima, kada se pričalo da je možda u drugom stanju. To… »
"Roditeljima sam morala da objašnjavam..." Džejla Ramović o trudnoći, jedan snimak napravio haos: Bili su strogi
Kurir pre 30 dana
Džejla Ramović zbog jedne fotografije morala je da svojim roditeljima objasni da to što ljudi komentarišu ispod slike da je trudna, da to nije istina. Pevačica je svojevremeno osvanula na brojnim portalima, kada se pričalo da je možda u drugom stanju. -… »
"Roditeljima sam morala da kažem da nisam trudna" Džejla Ramović otkrila šta je doživela: "Bili su strogi"
Blic pre 30 dana
Objasnila je da sa koleginicom Aleksandrom Mladenović nema nikakvog sukoba, iako se o tome spekulisalo na društvenim mrežama. Džejla je naglasila da se često suočava sa predrasudama zbog izgleda i da bi volela da je ljudi prepoznaju po pevanju, a ne po… »
"Roditeljima sam morala da objašnjavam da nisam trudna": Džejla Ramović zbog jedne fotografije bila u problemu
Telegraf pre 30 dana
Pobednica Zvezda Granda Džejla Ramović o sebi je čitala razne priče, ali zbog jednog naslova morala je ozbiljno da porazgovara sa roditeljima. Naime, pevačica je svojevremeno osvanula na brojnim portalima, kada se pričalo da je možda u drugom stanju. To… »
Vesti dana »
Poskupeli i dizel i benzin, nove cene goriva koje će važiti do 29. maja
Šabačke novosti pre 4 satijoš 40 povezanih
Udovica Aleksandra Nešovića dala iskaz u tužilaštvu: Otkrivamo šta je rekla o ubistvu muža
Kurir pre 11 minutajoš 53 povezane
Direktor kompanije MOL: Eksploziju u pogonu u Tisaujvarošu izazvao ugljovodonik u naftovodu
Euronews pre 4 satijoš 42 povezane
U većem delu Srbije do kraja dana mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom
RTV pre 1 minutjoš 39 povezanih