Повезане вести
Вучић: Нема сумње да Брисел више подржава ректора Ђокића, него мене
Правда пре 22 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Параћину, после отварања погона Српске фабрике стакла, да нема сумње да Брисел више подржава ректора Универзитета у Београду Владана Ђокића, него њега. "Сви они који желе… »
Пресс: Александар Рокнић
Н1 Инфо пре 22 дана
Новинар листа Данас Александар Рокнић је за Н1, поводом најаве могућности да Србији буде замрзнути новац намењен из Плана раста за Западни Балкан, али и састанка комесарке Европске уније за проширење Марте Кос и ректора… »
„Сувише сам тврдоглав, сувише Србин да бих моћницима био по вољи“: Вучић о ректору Ђокићу и наводној подршци Брисела…
Данас пре 22 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Параћину, после отварања погона Српске фабрике стакла, да нема сумње да Брисел више подржава ректора Универзитета у Београду Владана Ђокића, него њега. „Сви они који желе… »
Вучић: Нема сумње да Брисел више подржава ректора Ђокића, него мене
Н1 Инфо пре 22 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Параћину, после отварања погона Српске фабрике стакла, да нема сумње да Брисел више подржава ректора Универзитета у Београду Владана Ђокића, него њега. "Сви они који желе… »
Вучић опет о Ђокићу: Нема сумње да Брисел више подржава ректора.. Ја сам сувише тврдоглав, сувише Србин...
Нова пре 22 дана
Вучић: Ректор Ђокић има већу подршку Брисела од мене
НИН пре 23 дана
Вучић: Подршка Европске уније ректору Ђокићу добра вест за грађане Србије
Морава инфо пре 22 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је “сувише Србин“ и да сувише воли Србију да би био по вољи моћницима и истакао да њега занима подршка народа и грађана Србије, а не подршка у туђим земљама и туђим… »
Вести дана »
Временска прогноза Србије за 15. до 17. мај 2026: сунчано пре подне, пљускови и грмљавина поподне, нестабилно и хладније викендом
Наслови.аи пре 7 минутајош 31 повезана
ББЦ о Трамповој посети Кини: Више срдачна реторика и симболика него конкретни економски резултати
Данас пре 2 сатајош 36 повезаних