Povezane vesti
Vučić: Nema sumnje da Brisel više podržava rektora Đokića, nego mene
Pravda pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Paraćinu, posle otvaranja pogona Srpske fabrike stakla, da nema sumnje da Brisel više podržava rektora Univerziteta u Beogradu Vladana Đokića, nego njega. "Svi oni koji žele manje nezavisnu Srbiju ili… »
Press: Aleksandar Roknić
N1 Info pre 9 sati
Novinar lista Danas Aleksandar Roknić je za N1, povodom najave mogućnosti da Srbiji bude zamrznuti novac namenjen iz Plana rasta za Zapadni Balkan, ali i sastanka komesarke Evropske unije za proširenje Marte Kos i rektora Univerziteta u Beogradu Vladana… »
„Suviše sam tvrdoglav, suviše Srbin da bih moćnicima bio po volji“: Vučić o rektoru Đokiću i navodnoj podršci Brisela…
Danas pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Paraćinu, posle otvaranja pogona Srpske fabrike stakla, da nema sumnje da Brisel više podržava rektora Univerziteta u Beogradu Vladana Đokića, nego njega. „Svi oni koji žele manje nezavisnu Srbiju ili… »
Vučić: Nema sumnje da Brisel više podržava rektora Đokića, nego mene
N1 Info pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Paraćinu, posle otvaranja pogona Srpske fabrike stakla, da nema sumnje da Brisel više podržava rektora Univerziteta u Beogradu Vladana Đokića, nego njega. "Svi oni koji žele manje nezavisnu Srbiju ili… »
Vučić: Rektor Đokić ima veću podršku Brisela od mene
NIN pre 10 sati
Vučić opet o Đokiću: Nema sumnje da Brisel više podržava rektora.. Ja sam suviše tvrdoglav, suviše Srbin...
Nova pre 9 sati
Vučić: Podrška Evropske unije rektoru Đokiću dobra vest za građane Srbije
Morava info pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je “suviše Srbin“ i da suviše voli Srbiju da bi bio po volji moćnicima i istakao da njega zanima podrška naroda i građana Srbije, a ne podrška u tuđim zemljama i tuđim kabinetima koju, kako je naveo… »
Vesti dana »
VJT saopštilo da je po njihovom nalogu policija ušla u Zavod za zaštitu spomenika kulture
NIN pre 6 satijoš 29 povezanih
Visoki iranski zvaničnik isključio mogućnost otvaranja Ormuskog moreuza dok je blokada luka
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih