Повезане вести

Вучић: Разговарао сам с Магиаром. Било је боље него што сам очекивао

Вучић: Разговарао сам с Магиаром. Било је боље него што сам очекивао

СЕЕбиз 22.04.2026
БЕОГРАД - Српски предсједник Александар Вучић изјавио је како вјерује у прагматизам будућег мађарског премијера Петера Магиара те је изразио велико задовољство исходом њихова јучерашњег телефонског разговора о кључним темама… »
Вучић: Разговор са Мађаром био бољи него што сам очекивао, верујем у његов прагматизам

Вучић: Разговор са Мађаром био бољи него што сам очекивао, верујем у његов прагматизам

РТС 22.04.2026
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да верује у прагматизам будућег премијера Мађарске Петера Мађара и истакао да је веома задовољан како је њихов телефонски разговор у уторак о кључним темама за даље унапређење… »
Председник Србије о Мађару: Желимо добру сарадњу са Мађарском, али пријатеље не мењам

Председник Србије о Мађару: Желимо добру сарадњу са Мађарском, али пријатеље не мењам

Невсмакс Балканс 22.04.2026
Председник Србије Александар Вучић верује у прагматизам будућег премијера Мађарске Петера Мађара, поручивши да је веома задовољан како је протекао њихов телефонски разговор о кључним темама за даље унапређење свеукупних… »
Вучић: Верујем у прагматизам Петера Мађара, веома сам задовољан нашим разговором

Вучић: Верујем у прагматизам Петера Мађара, веома сам задовољан нашим разговором

РТВ 22.04.2026
ПАРАЋИН - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да верује у прагматизам будућег премијера Мађарске Петера Мађара и истакао да је веома задовољан како је протекао њихов телефонски разговор у уторак о кључним… »
Вучић каже да је имао садржајан разговор са Петером Мађаром, а он га није ни споменуо у својој видео објави

Вучић каже да је имао садржајан разговор са Петером Мађаром, а он га није ни споменуо у својој видео објави

Нова 22.04.2026
Председник Србије Александар Вучић истакао је да је имао “важан и добар телефонски разговор” са мађарским премијером Петером Мађаром. Међутим, Мађар је у видео снимку који је објавио на свом Инстаграм налогу поменуо све… »

Вести дана »