Povezane vesti
Vučić: Razgovarao sam s Magyarom. Bilo je bolje nego što sam očekivao
SEEbiz pre 22 dana
BEOGRAD - Srpski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je kako vjeruje u pragmatizam budućeg mađarskog premijera Petera Magyara te je izrazio veliko zadovoljstvo ishodom njihova jučerašnjeg telefonskog razgovora o ključnim temama za unaprjeđenje odnosa… »
Vučić: Razgovor sa Mađarom bio bolji nego što sam očekivao, verujem u njegov pragmatizam
RTS pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje u pragmatizam budućeg premijera Mađarske Petera Mađara i istakao da je veoma zadovoljan kako je njihov telefonski razgovor u utorak o ključnim temama za dalje unapređenje sveukupnih srpsko-mađarskih… »
Predsednik Srbije o Mađaru: Želimo dobru saradnju sa Mađarskom, ali prijatelje ne menjam
Newsmax Balkans pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veruje u pragmatizam budućeg premijera Mađarske Petera Mađara, poručivši da je veoma zadovoljan kako je protekao njihov telefonski razgovor o ključnim temama za dalje unapređenje sveukupnih srpsko-mađarskih odnosa… »
Vučić: Verujem u pragmatizam Petera Mađara, veoma sam zadovoljan našim razgovorom
RTV pre 22 dana
PARAĆIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje u pragmatizam budućeg premijera Mađarske Petera Mađara i istakao da je veoma zadovoljan kako je protekao njihov telefonski razgovor u utorak o ključnim temama za dalje unapređenje… »
Vučić kaže da je imao sadržajan razgovor sa Peterom Mađarom, a on ga nije ni spomenuo u svojoj video objavi
Nova pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je imao “važan i dobar telefonski razgovor” sa mađarskim premijerom Peterom Mađarom. Međutim, Mađar je u video snimku koji je objavio na svom Instagram nalogu pomenuo sve zvaničnike s kojima se tokom dana… »
Vesti dana »
Hapšenje u Zrenjaninu: Kod osumnjičenog (24) pronađena marihuana, politički bedževi i pištaljke sa natpisom "pumpaj"
Euronews pre 1 satjoš 78 povezanih
Incidenti kod Pravnog fakulteta – oboren muškarac tokom blokade raskrsnice, uhapšen vozač, protest ispred RTS-a
RTS pre 56 minutajoš 76 povezanih
"Pokazali smo da možemo sa takvom silom": Srbi znaju šta ih čeka u meču odluke za Svetsko prvenstvo
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih
Direktor firme „Frigo Paun“ za Insajder: Hepatitis A potvrđen u miksu voća, inspekcijske kontrole u Srbiji već počele
Insajder pre 7 satijoš 27 povezanih
"Pružila mi je ruku kad niko nije": Dino Merlin kraj Vesne Zmijanac, izveli najveći hit, gori arena (video)
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane