Povezane vesti
Veliko slavlje u domu Danijele Dimitrovske: Čestitke pljušte, oglasila se i njena mama: "Moje najlepše ostvarenje"
Blic 22.04.2026
Danijela je u intervjuu otkrila da joj je odlazak iz porodičnog doma bio veoma emotivan. Danijela Dimitrovska danas proslavlja svoj 39. rođendan u krugu porodice. Voditeljka i manekenka Danijela Dimitrovska danas ima poseban razlog za slavlje, budući da… »
Slavlje u domu Danijele Dimitrovske: Čestitke pristižu sa svih strana, posebno ju je ganula mamina poruka
Telegraf 22.04.2026
U domu voditeljke i manekenke Danijele Dimitrovske danas je poseban dan, budućži da proslavlja rođendan. Naime, lepa voditeljka će u društvu partnera Jevrema, sina i najbližih članova porodice proslaviti poseban dan. Danijela je danas napunila 39 godina… »
Vesti dana »
Glavni transparent na Prajdu u Beogradu - "studenti pobeđuju"; Okupilo se 2.000 ljudi FOTO
B92 pre 38 minutajoš 38 povezanih
Putin počeo razgovore sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Prenesite Trampu najbolje želje i reči zahvalnosti
Večernje novosti pre 38 minutajoš 27 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 29 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 4 satijoš 30 povezanih