Povezane vesti
Svetlana Radovanović (Niš, moj grad): Hitno rešiti pitanje Kvantaške pijace!
Jug press pre 24 dana
NIŠ Odbornica „Niš, moj grad“ Svetlana Radovanović upozorila je na višegodišnje kašnjenje u realizaciji projekta izmeštanja Kvantaške pijace, koji je još početkom 2024. najavljen kao strateški prioritet za razvoj Niša. Iako su pripremne radnje za novu… »
Godinama se čeka na izmeštanje Kvantaške pijace u Nišu – odbornica pita šta se čeka i traži jasne rokove
Južne vesti pre 24 dana
Još 2020. godine najavljeno da se će Kvantaška pijaca u Nišu biti premeštena blizu naselja 9. maj, zbog, kako je obrazloženo, blizine auto-puta, da bi 2024. godine bilo predstavljeno idejno rešenje da se na istoj lokaciji nađu i buvljak i poligon. Zašto… »
Radovanović: Hitno rešiti pitanje Kvantaške pijace
Jugmedia pre 25 dana
Odbornica „Niš, moj grad“ Svetlana Radovanović upozorila je na višegodišnje kašnjenje u realizaciji projekta izmeštanja Kvantaške pijace, koji je još početkom 2024. najavljen kao strateški prioritet za razvoj Niša. Saopštenje prenosimo u celosti: Iako su… »
Vesti dana »
Vozaču koji je udario penzionera kod Pravnog fakulteta 30 dana pritvora
BBC News pre 11 minutajoš 68 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 26 minutajoš 25 povezanih
Mreže gore zbog pobedničke pesme "Bangaranga" na Evroviziji: Srbi je uporedili sa velikim hitom grupe Tap 011 - poslušajte i uporedite
Blic pre 1 satjoš 72 povezane
Amerika postavila Iranu 5 uslova "Zaboravite na kompenzaciju i predajte nam vaš uranijum": Ovo je crvena linija Teherana
Blic pre 26 minutajoš 24 povezane