Povezane vesti
Svetlana Radovanović (Niš, moj grad): Hitno rešiti pitanje Kvantaške pijace!
Jug press 22.04.2026
NIŠ Odbornica „Niš, moj grad“ Svetlana Radovanović upozorila je na višegodišnje kašnjenje u realizaciji projekta izmeštanja Kvantaške pijace, koji je još početkom 2024. najavljen kao strateški prioritet za razvoj Niša. Iako su pripremne radnje za novu… »
Godinama se čeka na izmeštanje Kvantaške pijace u Nišu – odbornica pita šta se čeka i traži jasne rokove
Južne vesti 22.04.2026
Još 2020. godine najavljeno da se će Kvantaška pijaca u Nišu biti premeštena blizu naselja 9. maj, zbog, kako je obrazloženo, blizine auto-puta, da bi 2024. godine bilo predstavljeno idejno rešenje da se na istoj lokaciji nađu i buvljak i poligon. Zašto… »
Radovanović: Hitno rešiti pitanje Kvantaške pijace
Jugmedia 22.04.2026
Odbornica „Niš, moj grad“ Svetlana Radovanović upozorila je na višegodišnje kašnjenje u realizaciji projekta izmeštanja Kvantaške pijace, koji je još početkom 2024. najavljen kao strateški prioritet za razvoj Niša. Saopštenje prenosimo u celosti: Iako su… »
Vesti dana »
Danas promenljivo i nestabilno: Kiša, pljuskovi, grmljavina i pad temperature širom Srbije
Nova pre 5 satijoš 5 povezanih
Irina Subotić: Porodica Božović je simbol evropskih kriterijuma kojima težimo, napad na takve vrednosti pokazuje pravo lice srpske vlasti
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA - Kijev gađao vojne ciljeve u Čeboksariju i Samari; Rusija napala 11 ukrajinskih regiona,
RTV pre 14 minutajoš 1 povezana