Povezane vesti
Pukla tikva! Prvo oglašavanje Nikole Lakića nakon vesti o razvodu od Coke, otkrio istinu: Taj period nas je udaljio...
Kurir pre 11 sati
Bivši učesnik "Elite 7" i rijalitija "Farmeri", Nikola Lakić rastao se od svoje dugogodišnje partnerke Aleksandre Tasić Coke, a tim povodom se sada i on oglasio i otkrio svoju stranu priče! Lakić se, naime, nakon završene sezone u rijalitiju "Elita"… »
"Čuo sam da ima drugog" Lakić se oglasio nakon raskida - napustio stan: "Bilo je neprijatno, pred detetom..."
Telegraf pre 12 sati
Bivši rijaliti učesnik Nikola Lakić oglasio se nakon vesti da se rastao od partnerke Aleksandre Tasić Coke sa kojom ima sina Lazara. Lakić ističe da ga je njegovo učešće u rijalitiju udaljilo od Coke. - Mi smo se rastali kada sam ja izašao sa Farme. Naši… »
"Navikla se na život bez muža, napustio sam stan" Nikola Lakić progovorio o rastanku sa Cokom: "Čuo sam da ima drugog muškarca"…
Blic pre 12 sati
Lakić priznaje da su problemi počeli još pre njegovog odlaska na 'Farmu', te da je povratak u porodicu bio težak jer se Aleksandra navikla na život bez njega. On je priznao da je tokom braka flertovao sa drugim devojkama i da su to dodatno pogoršalo… »
Rastali se Nikola Lakić i Coka posle 8 godina. Otkriveni svi detalji: "Nisu hteli da prave skandale, zajedno brinu o detetu"
Blic pre 13 sati
Bivši učesnik rijalitija Nikola Lakić, rastao se od svoje dugogodišnje partnerke Aleksandre Tasić Coke, sa kojom ima sina Lazara. Izvor blizak Nikoli Lakiću i Coki je otkrio detalje. - Istina je da su se rastali. Rastali su se mirnim putem, nisu hteli da… »
Rastali se Nikola Lakić i Coka: Ljubav počela u Parovima, a posle Elite ga sačekali koferi ispred stana
Mondo pre 13 sati
Nikola Lakić, rastao se od svoje dugogodišnje partnerke Aleksandre Tasić Coke, s kojom je bio u rijalitiju Parovi, a izvor blizak bivšem rijaliti učesniku je otkrio detalje. - Istina je da su se rastali. Rastali su se mirnim putem, nisu hteli da od toga… »
Rastali se Nikola Lakić i Coka posle 8 godina: Otkriveni šok detalji, evo šta je sa detetom
Telegraf pre 13 sati
Bivši učesnik rijalitija Nikola Lakić, navodno se rastao od svoje dugogodišnje partnerke Aleksandre Tasić Coke, sa kojom ima sina Lazara. Izvor blizak Nikoli Lakiću i Coki otkrio je detalje. - Istina je da su se rastali. Rastali su se mirnim putem, nisu… »
Vesti dana »
NBA liga dodelila još jednu nagradu: Ova je otišla u Teksas, ovo se nikada pre nije desilo Sparsima
Nova pre 6 minutajoš 28 povezanih
Godišnjica NATO bombardovanja RTS-a: Pre 27 godina stradalo je 16 radnika ove medijske kuće na na svom radnom mestu
Blic pre 11 minutajoš 13 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano, temperatura do 20 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 12 povezanih