Povezane vesti
"Više sam ja njoj bila mama": Mina Sovtić progovorila o slavnim roditeljima, evo kakav odnos ima sa Anicom Dobrom
Mondo pre 18 sati
Ćerka Anice Dobre i Miće Sovtića, Mina, progovorila je i o odnosu sa roditeljima, te priznala da se u jednom periodu svog života ponašala kao da je ona mama. -Više sam bila mamina mezimica. Tata je sebe sad pronašao u ulozi dede. Mislim da je tad bio… »
"Bila sam mamina mezimica, ali smo se često koškale": Ćerka Anice Dobre otvoreno o odnosu sa roditeljima i anegdoti zbog koje…
Nova pre 19 sati
Glumica Mina Sovtić od svog prvog pojavljivanja privlači mnogo pažnje zbog neverovatne sličnosti sa svojom majkom, Anicom Dobrom. Odrasla je na Dorćolu kao jedinica glumice Anice Dobre i Miodraga Miće Sovtića, ugostitelja i dugogodišnjeg vlasnika FK… »
"Više sam ja njoj bila mama" Mina Sovtić o odnosu sa Anicom Dobrom: "Postoji neka vrsta neslaganja"
Blic pre 19 sati
Mića Sovtić je izjavio da poštuje Minine odluke i da se nije mešao u njen razvod, a odnosi među bivšim supružnicima su dobri. Mina je istakla da joj je prioritet dobrobit njihove ćerke Lune i da su sa bivšim partnerom sinhronizovani u roditeljstvu. Ćerka… »
"Više sam ja njoj bila mama, postoje i neka neslaganja": Mina Sovtić otvoreno o odnosu sa majkom Anicom Dobrom
Kurir pre 18 sati
Mlada i talentovana glumica Mina Sovtić nedavno dospela u žižu javnosti kada je otkrila da je već godinama razvedena. Kao dete poznatih roditelja često je pod lupom javnosti pa je neke stvari iz svoje privatnosti ipak uspela da sakrije. Ćerka Anice Dobre… »
Vesti dana »
„Družba“ ponovo u funkciji: Mađarska ponovo prima naftu iz Rusije
Sputnik pre 41 minutajoš 40 povezanih
Obraćanje medijima Vučić: Ne iznenađuje me vandalizovanje hrama SPC u Zagrebu, nisu uspeli u podršci obojenoj revoluciji
Euronews pre 31 minutajoš 21 povezana
Vandalizam nad pravoslavnom crkvom u Zagrebu – uništen stogodišnji vitraž, priveden osumnjičeni
RTS pre 1 satjoš 23 povezane
Đurđević Stamenkovski: Bombardovanje RTS-a najteži udar na medije u istoriji ratovanja
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane