Povezane vesti
"Terzi je ovo karma..." Starleta uništila Sofiju: Otkrila šta je radila u Tetovu, pa progovorila o njenoj aferi s Danetom (70)…
Kurir pre 25 dana
Afera koja nedeljama unazad trese javnost, a pogotovo poslednjih nekoliko dana, jeste afera Daneta (70) i Sofije Janićijević, u kojoj je ona, kako je sama priznala, uzimala novac od ovog starijeg gospodina kako bi zadovoljila svoje potrebe u vidu… »
Dane (70) potrošio 30.000 evra na Sofiju! "Primala sam novac, pa sam dala..." Janićijevićka konačno javno priznala i otrkila…
Kurir pre 25 dana
Javnost već danima bruji o odnosu rijaliti učesnice Sofije Janićijević i njenoj aferi sa Danetom koji ima 70 godina. Ovog puta, ona je progovorila o njemu i otkrila koliko novca je potrošio na nju. - Objasni nam rečenicu: "Može mi se, to je moja… »
Dane (70) na Sofiju Janjićijević potrošio 30.000 evra: Isplivali šok detalji! Ona priznala: "Sve poruke su u mom telefonu"
Blic pre 25 dana
Ne zna tačan iznos novca koji je Dane potrošio na nju, ali se spekuliše da je suma oko 30.000 evra za garderobu. Opisala je njihov susret u Makedoniji kao kratak i bez posebnih dešavanja, tvrdeći da poruke koje ima nisu lažne. Aktuelna rijaliti učesnica… »
Vesti dana »
Opsadno stanje kod Jarkovačkog jezera! U toku potraga za telom Aleksandra Nešovića: Na licu mesta vojska i ronioci! (foto/video)
Blic pre 2 minutajoš 50 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Azjska tržišta: Indeksi pali, Trumpovo upozorenje o Iranu potiče nove strahove od opskrbe naftom
SEEbiz pre 1 satjoš 19 povezanih
Vozio suprotnim smerom ka tunelu Laz, aktiviran razglas za hitno upozorenje
N1 Info pre 7 minutajoš 15 povezanih