Povezane vesti

"Terzi je ovo karma..." Starleta uništila Sofiju: Otkrila šta je radila u Tetovu, pa progovorila o njenoj aferi s Danetom (70)…

"Terzi je ovo karma..." Starleta uništila Sofiju: Otkrila šta je radila u Tetovu, pa progovorila o njenoj aferi s Danetom (70)…

Kurir 22.04.2026
Afera koja nedeljama unazad trese javnost, a pogotovo poslednjih nekoliko dana, jeste afera Daneta (70) i Sofije Janićijević, u kojoj je ona, kako je sama priznala, uzimala novac od ovog starijeg gospodina kako bi zadovoljila svoje potrebe u vidu… »
Dane (70) potrošio 30.000 evra na Sofiju! "Primala sam novac, pa sam dala..." Janićijevićka konačno javno priznala i otrkila…

Dane (70) potrošio 30.000 evra na Sofiju! "Primala sam novac, pa sam dala..." Janićijevićka konačno javno priznala i otrkila…

Kurir 22.04.2026
Javnost već danima bruji o odnosu rijaliti učesnice Sofije Janićijević i njenoj aferi sa Danetom koji ima 70 godina. Ovog puta, ona je progovorila o njemu i otkrila koliko novca je potrošio na nju. - Objasni nam rečenicu: "Može mi se, to je moja… »
Dane (70) na Sofiju Janjićijević potrošio 30.000 evra: Isplivali šok detalji! Ona priznala: "Sve poruke su u mom telefonu"

Dane (70) na Sofiju Janjićijević potrošio 30.000 evra: Isplivali šok detalji! Ona priznala: "Sve poruke su u mom telefonu"

Blic 22.04.2026
Ne zna tačan iznos novca koji je Dane potrošio na nju, ali se spekuliše da je suma oko 30.000 evra za garderobu. Opisala je njihov susret u Makedoniji kao kratak i bez posebnih dešavanja, tvrdeći da poruke koje ima nisu lažne. Aktuelna rijaliti učesnica… »

Vesti dana »