Povezane vesti
"Terzi je ovo karma..." Starleta uništila Sofiju: Otkrila šta je radila u Tetovu, pa progovorila o njenoj aferi s Danetom (70)…
Kurir 22.04.2026
Afera koja nedeljama unazad trese javnost, a pogotovo poslednjih nekoliko dana, jeste afera Daneta (70) i Sofije Janićijević, u kojoj je ona, kako je sama priznala, uzimala novac od ovog starijeg gospodina kako bi zadovoljila svoje potrebe u vidu… »
Dane (70) potrošio 30.000 evra na Sofiju! "Primala sam novac, pa sam dala..." Janićijevićka konačno javno priznala i otrkila…
Kurir 22.04.2026
Javnost već danima bruji o odnosu rijaliti učesnice Sofije Janićijević i njenoj aferi sa Danetom koji ima 70 godina. Ovog puta, ona je progovorila o njemu i otkrila koliko novca je potrošio na nju. - Objasni nam rečenicu: "Može mi se, to je moja… »
Dane (70) na Sofiju Janjićijević potrošio 30.000 evra: Isplivali šok detalji! Ona priznala: "Sve poruke su u mom telefonu"
Blic 22.04.2026
Ne zna tačan iznos novca koji je Dane potrošio na nju, ali se spekuliše da je suma oko 30.000 evra za garderobu. Opisala je njihov susret u Makedoniji kao kratak i bez posebnih dešavanja, tvrdeći da poruke koje ima nisu lažne. Aktuelna rijaliti učesnica… »
Vesti dana »
Vučić najavio da za tri-četiri meseca podnosi ostavku, već pakuje knjige u Predsedništvu
Nova pre 9 minutajoš 27 povezanih
Tramp zapretio Iranu da će platiti cenu zbog odugovlačenja dogovora o kraju rata
N1 Info pre 54 minutajoš 38 povezanih
Slučaj Generalštab: Marinika Tepić tvrdi da je Goran Vasić promenio iskaz
Beta pre 3 satajoš 39 povezanih
Ministarstvo: Školski kalendar za 2026/2027. godinu predviđa mogućnost posete izložbi Expo, ali odluku donose škole
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 39 povezanih
NIS podneo novi zahtev OFAC-u dok traju pregovori o promeni vlasništva
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 37 povezanih