Povezane vesti

Bojan Bijelić se posle 12 godina iz Kanade vratio u Srbiju, otkrio sa kojom poznatom grupom će sarađivati: "Oni su zaslužni za…

Bojan Bijelić se posle 12 godina iz Kanade vratio u Srbiju, otkrio sa kojom poznatom grupom će sarađivati: "Oni su zaslužni za…

Blic pre 9 sati
Bojan Bijelić se nakon 12 godina provedenih u Kanadi vratio muzici i ponovo sarađuje sa autorskim timom grupe 'Zana'. Boban Zdravković se emotivno prisetio saradnje sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom, ističući njihov uticaj na njegovu… »
Bojan Bjelić se posle 12 godina vratio u Srbiju, otkrio sa kim će sarađivati: "Oni su zaslužni za moj početak"

Bojan Bjelić se posle 12 godina vratio u Srbiju, otkrio sa kim će sarađivati: "Oni su zaslužni za moj početak"

Telegraf pre 9 sati
Pevač Bojan Bjelić, koji je muzikom počeo da se bavi već sa 17 godina, iznenadio je javnost svojim povratkom na scenu nakon višegodišnje pauze. Neko vreme živeo je u Kanadi, a onda je doneo odluku da se vrati u Srbiju. - Sad sam tu. Ja sam dugo živeo na… »
Boban Zdravković posle mnogo godina u javnosti: Ceca Ražnatović otkrila nepoznate detalje: "Ti jedini pevač koji nije zaradio…

Boban Zdravković posle mnogo godina u javnosti: Ceca Ražnatović otkrila nepoznate detalje: "Ti jedini pevač koji nije zaradio…

Blic pre 11 sati
Ceca je izrazila veliko zadovoljstvo što vidi Bobana Zdravkovića, sa kojim je vezuje početak njene muzičke karijere. Poseban deo emisije bio je posvećen Bobanovom hitu 'Ne dolazi u moj san', koji je postao popularan bez medijske reklame. Najveća… »
"Prirodno sam glupa" Urnebesno priznanje Zorane Pavić kod Cece, a evo zbog kog straha Boban Zdravković nije zaradio milione…

"Prirodno sam glupa" Urnebesno priznanje Zorane Pavić kod Cece, a evo zbog kog straha Boban Zdravković nije zaradio milione…

Blic pre 20 sati
Specijalni gosti su Boban Zdravković, Bojan Bijelić, Zorana Pavić i Dragan Đurić. Ceca je emotivno najavila Bobana Zdravkovića, podsećajući na njihove zajedničke muzičke početke. Pripremite se za još jednu nezaboravnu epizodu emisije "Ceca Show" koja se… »

Vesti dana »