Povezane vesti
Zvezda rijalitija pronađena mrtva u svom stanu sa prostrelnom ranom u glavi!
Kurir 22.04.2026
Zvezda rijaliti šoua "Storage Wars“, Darel Šits, preminuo je u 67. godini. Policija je saopštila da je Šits navodno preminuo od prostrelne rane na glavi koju je sam sebi naneo, prenosi TMZ. Policiji je stigla prijava o preminuloj osobi u kući u kojoj je… »
Poznati rijaliti učesnik pronađen mrtav: Policija ušla u stan i zatekla užasan prizor
Večernje novosti 22.04.2026
ZVEZDA rijaliti šoua "Storage Wars“, Darel Šits, preminuo je u 67. godini. Policija je saopštila da je Šits navodno preminuo od prostrelne rane na glavi koju je sam sebi naneo, prenosi TMZ. Foto: Profimedia/Matt Gush/Alamy Policiji je stigla prijava o… »
Rijaliti igrač pronađen mrtav u svom domu
Telegraf 22.04.2026
Zvezda rijaliti šoua "Storage Wars“, Darel Šits, preminuo je u 67. godini. Policija je saopštila da je Šits navodno preminuo od prostrelne rane na glavi koju je sam sebi naneo, prenosi TMZ. Policiji je stigla prijava o preminuloj osobi u kući u kojoj je… »
Vesti dana »
Crnogorska policija zabranila ulazak 87 državljana Srbije: Vraćeni sa Aerodroma Tivat istim avionom
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 40 povezanih
Kakvi su dometi poslednjeg Izveštaja odbora Evropskog parlamenta o Srbiji?
Nova pre 26 minutajoš 27 povezanih
Wizz Air tvrdi da vlast u Srbiji pokušava da ga potisnu iz Beograda - Direktorat uzvraća da nijednom avioprevozniku nije uskraćeno pravo obavljanja letova između Srbije i EU
Ekapija pre 1 satjoš 33 povezane
Stizale dojave o bombama po školama širom Srbije; MUP na terenu; Evakuisana deca i nastavnici
B92 pre 4 satijoš 26 povezanih