Povezane vesti
Otkriveno koliko će Čelsi koštati otpuštanje Roseniora
B92 23.04.2026
Londonski Čelsi uspeo je da izbegne isplatu čak 24 miliona funti odštete nakon otkaza treneru Liamu Rosenioru, zahvaljujući pametno ugrađenoj "brejk" klauzuli u njegov ugovor. Rosenior je smenjen u sredu posle katastrofalne serije od pet uzastopnih… »
Klub je poslednji put imao takav negativan niz pre 114 godina: Čelsi smenio Roseniora
Danas 23.04.2026
Fudbalski klub Čelsi raskinuo je saradnju sa Lijamom Roseniorom, koji klupu londonskog kluba napušta nakon samo 107 dana. Rosenior (41), koji je u Čelsi došao u januaru potpisavši šestogodišnji ugovor, smenjen je nakon što je u poslednjih osam utakmica… »
Svetski prvaci, a najgori u istoriji! Najcrnji niz Čelsija u 114 godina!
Kurir 23.04.2026
Fudbaleri Čelsija još jednom su razočarali svoje navijače. U 34. kolu Premijer lige londonski klub ubedljivo je poražen na gostovanju od Brajtona rezulatatom 3:0, čime je produžen katastrofalan niz koji ulazi u klupsku istoriju. Ovo je bio peti uzastopni… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Smena sunca, tropskih temperatura i pljuskova
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 17 povezanih
Tramp preti Teheranu: Ako pokušate da me ubijete Iran će biti uništen; Arakči: Održali smo reč, SAD krše memorandum
RTS pre 20 minutajoš 18 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 45 minutajoš 9 povezanih
Vučić: Ljudima najviše znači put, nama važno da čujemo i slušamo njihove potrebe
RTV pre 15 minutajoš 9 povezanih
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih