Povezane vesti

Haris Berković presadio kosu, pa našao devojku u Americi: "Da sam znao šta me čeka, dobro bih razmislio"

Haris Berković presadio kosu, pa našao devojku u Americi: "Da sam znao šta me čeka, dobro bih razmislio"

Mondo 23.04.2026
Pevač Haris Berković vratio se iz Amerike, gde je u poslednje vreme često odlazio, a nedavno je, kako se navodi, odlučio i da se podvrgne presađivanju kose. Haris je ispričao utiske o zahvatu. - Iskreno, da sam znao šta me čeka, dobro bih razmislio da li… »
Bivši dečko Rade Manojlović se vraća na scenu: Haris Berković progovorio o novoj devojci, povratku u Ameriku i estetskoj…

Bivši dečko Rade Manojlović se vraća na scenu: Haris Berković progovorio o novoj devojci, povratku u Ameriku i estetskoj…

Nova 23.04.2026
Haris Berković, folk pevač koji je postao poznat zbog veze s Radom Manojlović već neko vreme je u medijskoj ilegali. Naime, on je nakon raskida s pevačicom odlučio da se vratio u Bosnu u rodno mesto i povuče iz posla na neko vreme. Kako domaći mediji… »
Haris Berković našao devojku u Americi Bivši dečko Rade Manojlović progovorio o novoj ljubavi: "Dugo mi nije bilo ovako lepo"…

Haris Berković našao devojku u Americi Bivši dečko Rade Manojlović progovorio o novoj ljubavi: "Dugo mi nije bilo ovako lepo"…

Blic 23.04.2026
Pevač ističe da želi da zadrži svoju novu vezu i privatnost za sebe, ali priznaje da je emotivno ispunjen. U profesionalnom smislu, Haris je posvećen novim muzičkim projektima i radu na novoj pesmi, za šta traži dobar tim saradnika. Pevač Haris Berković… »
Haris Berković presadio kosu i našao novu devojku u Americi: Radin bivši dečko otkrio kako živi van Srbije

Haris Berković presadio kosu i našao novu devojku u Americi: Radin bivši dečko otkrio kako živi van Srbije

Telegraf 23.04.2026
Pevač Haris Berković vratio se iz Amerike, gde je u poslednje vreme često odlazio, a nedavno je, kako se navodi, odlučio i da se podvrgne presađivanju kose- - Iskreno, da sam znao šta me čeka, dobro bi razmislio da li bi se na to odlučio. Same pripreme… »
Haris Berković presadio kosu i našao novu devojku u Americi! Bivši dečko Rade Manojlović otvorio dušu i progovorio o intimi -…

Haris Berković presadio kosu i našao novu devojku u Americi! Bivši dečko Rade Manojlović otvorio dušu i progovorio o intimi -…

Kurir 23.04.2026
Haris Berković vratio se iz Amerike, gde odlazi često u poslednje vreme, a nedavno je odlučio i da se podvrgne presađivanju kose jer je počeo da ćelavi. - Iskreno, da sam znao šta me čeka, dobro bi razmislio da li bi se na to odlučio. Same pripreme nisu… »

Vesti dana »