Повезане вести

Харис Берковић пресадио косу, па нашао девојку у Америци: "Да сам знао шта ме чека, добро бих размислио"

Харис Берковић пресадио косу, па нашао девојку у Америци: "Да сам знао шта ме чека, добро бих размислио"

Мондо пре 3 сата
Певач Харис Берковић вратио се из Америке, где је у последње време често одлазио, а недавно је, како се наводи, одлучио и да се подвргне пресађивању косе. Харис је испричао утиске о захвату. - Искрено, да сам знао шта ме чека… »
Бивши дечко Раде Манојловић се враћа на сцену: Харис Берковић проговорио о новој девојци, повратку у Америку и естетској…

Бивши дечко Раде Манојловић се враћа на сцену: Харис Берковић проговорио о новој девојци, повратку у Америку и естетској…

Нова пре 5 сати
Харис Берковић, фолк певач који је постао познат због везе с Радом Манојловић већ неко време је у медијској илегали. Наиме, он је након раскида с певачицом одлучио да се вратио у Босну у родно место и повуче из посла на неко… »
Харис Берковић нашао девојку у Америци Бивши дечко Раде Манојловић проговорио о новој љубави: "Дуго ми није било овако лепо"…

Харис Берковић нашао девојку у Америци Бивши дечко Раде Манојловић проговорио о новој љубави: "Дуго ми није било овако лепо"…

Блиц пре 5 сати
Певач истиче да жели да задржи своју нову везу и приватност за себе, али признаје да је емотивно испуњен. У професионалном смислу, Харис је посвећен новим музичким пројектима и раду на новој песми, за шта тражи добар тим… »
Харис Берковић пресадио косу и нашао нову девојку у Америци: Радин бивши дечко открио како живи ван Србије

Харис Берковић пресадио косу и нашао нову девојку у Америци: Радин бивши дечко открио како живи ван Србије

Телеграф пре 6 сати
Певач Харис Берковић вратио се из Америке, где је у последње време често одлазио, а недавно је, како се наводи, одлучио и да се подвргне пресађивању косе- - Искрено, да сам знао шта ме чека, добро би размислио да ли би се на то… »
Харис Берковић пресадио косу и нашао нову девојку у Америци! Бивши дечко Раде Манојловић отворио душу и проговорио о интими -…

Харис Берковић пресадио косу и нашао нову девојку у Америци! Бивши дечко Раде Манојловић отворио душу и проговорио о интими -…

Курир пре 7 сати
Харис Берковић вратио се из Америке, где одлази често у последње време, а недавно је одлучио и да се подвргне пресађивању косе јер је почео да ћелави. - Искрено, да сам знао шта ме чека, добро би размислио да ли би се на то… »

Вести дана »