Povezane vesti

Sastanak devet opozicionih stranaka: “Mi se ne oduzimamo, mi se sabiramo” (VIDEO)

Sastanak devet opozicionih stranaka: “Mi se ne oduzimamo, mi se sabiramo” (VIDEO)

Insajder pre 12 sati
Datum izbora nije jedina nepoznanica u političkom životu Srbije. Srpska napredna stranka sa svojim partnerima, studenti, kao i takozvana autentična desnica na izbore izlaze kad god oni bili. Parlamentarna opozicija sa druge strane spektra traži… »
Šta znamo nakon sastanka opozicije

Šta znamo nakon sastanka opozicije

Nova pre 17 sati
Sastanak devet opozicionih stranaka koji je održan u sredu uveče u prostorijama Narodnog pokreta Srbije, nije iznedrio dogovor o načinu na koji će nastupiti na eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima, ali je prošao u dobrom duhu. Ovi razgovori će… »
Kako će opozicija nastupiti na izborima: Lideri devet opozicionih stranaka razgovarali o modalitetima saradnje

Kako će opozicija nastupiti na izborima: Lideri devet opozicionih stranaka razgovarali o modalitetima saradnje

Newsmax Balkans pre 19 sati
Sastanak devet opozicionih stranaka koji je u sredu uveče održan u sedištu Narodnog pokreta Srbije samo je prvi u nizu, a sledeće okupljanje u tom formatu biće organizovano vrlo skoro, rekli su za portal Newsmax Balkans u stranci koja je bila domaćin… »
Opozicija se sprema za izbore: Koliko kolona?

Opozicija se sprema za izbore: Koliko kolona?

Vreme pre 23 sata
Opozicija će verovatno imati svoju listu na izborima, pošto neće biti jedne liste sa studentima, kažu izvori „Vremena“ sa sastanka opozicije. U jeku nagađanja da li bi vanredni parlamentarni izbori mogli da budu već pre leta, većina stranaka opozicije je… »
Sastanak dela opozicije održan u Beogradu: Ko nije prisustvovao i šta je dogovoreno

Sastanak dela opozicije održan u Beogradu: Ko nije prisustvovao i šta je dogovoreno

NIN pre 24 sata
Sastanak devet opozicionih stranaka u sedištu Narodnog pokreta Srbije (NPS) održan je sinoć, a učesnici su po završetku ocenili da je razgovor bio "veoma dobar" i najavili skori nastavka saradnje, u kontekstu mogućih izbora već na leto. Sastanak… »
Zašto DS nije bila na sastanku opozicije

Zašto DS nije bila na sastanku opozicije

Vreme pre 1 dan
Na sastanku opozicionih stranaka, s fokusom na moguće izbore, nije bilo predstavnika Demokratske stranke. Predstavnici devet opozicionih stranaka održali su u sredu uveče, po sopstvenoj oceni, „veoma dobar“ sastanak i u kontekstu mogućih izbora na leto… »
Završen sastanak opozicije, najavljen nastavak saradnje

Završen sastanak opozicije, najavljen nastavak saradnje

Danas pre 1 dan
Učesnici sastanka o potencijalnim prevremenim izborima, na kom se devet opozicionih stranaka okupilo u sedištu Narodnog pokreta Srbije (NPS), ocenili su da je razgovor bio „veoma dobar“ i najavili skorašnji nastavak saradnje, piše N1. Osim komentara da… »

Vesti dana »