Povezane vesti

"Nosio je bombu usred bela dana" Darku Tanasijeviću pretili smrću, voditelj slučaj prijavio policiji: "Nije mi bilo svejedno"…

"Nosio je bombu usred bela dana" Darku Tanasijeviću pretili smrću, voditelj slučaj prijavio policiji: "Nije mi bilo svejedno"…

Blic pre 1 dan
Napadi su uključivali serijsko sečenje i grebanje njegovih automobila, što je ukazivalo na plansku i brutalnu torturu. Policija je nakon prijave identifikovala napadača sa kriminalnom prošlošću Voditelj Darko Tanasijević progovorio je o stravičnoj… »
"Nosio je bombu usred dana": Voditelj Pinka dobijao jezive pretnje smrću godinama, saznao ko stoji iza svega

"Nosio je bombu usred dana": Voditelj Pinka dobijao jezive pretnje smrću godinama, saznao ko stoji iza svega

Mondo pre 1 dan
Darko Tanasijević je detaljno opisao kroz kakvu je torturu prolazio, a sve je počelo brutalnim uništavanjem njegovog automobila. Voditelj Elite je otkrio šokantna saznanja do kojih je došao u policiji, o profilu napadača koji ga je godinama proganjao. -… »
„Nosio je bombu usred dana!“ Šok ispovest voditelja Pinka, pretili mu smrću: „Saznao sam ko je u pitanju...“

„Nosio je bombu usred dana!“ Šok ispovest voditelja Pinka, pretili mu smrću: „Saznao sam ko je u pitanju...“

Telegraf pre 1 dan
Voditelj Darko Tanasijević progovorio je o paklu koji je preživeo zbog jezivih pretnji i napada na njegovu imovinu, te otkrio šokantna saznanja do kojih je došao u policiji o profilu napadača koji ga je godinama proganjao. Tanasijević je detaljno opisao… »

Vesti dana »