Povezane vesti
"Nosio je bombu usred bela dana" Darku Tanasijeviću pretili smrću, voditelj slučaj prijavio policiji: "Nije mi bilo svejedno"…
Blic pre 24 dana
Napadi su uključivali serijsko sečenje i grebanje njegovih automobila, što je ukazivalo na plansku i brutalnu torturu. Policija je nakon prijave identifikovala napadača sa kriminalnom prošlošću Voditelj Darko Tanasijević progovorio je o stravičnoj… »
"Nosio je bombu usred dana": Voditelj Pinka dobijao jezive pretnje smrću godinama, saznao ko stoji iza svega
Mondo pre 24 dana
Darko Tanasijević je detaljno opisao kroz kakvu je torturu prolazio, a sve je počelo brutalnim uništavanjem njegovog automobila. Voditelj Elite je otkrio šokantna saznanja do kojih je došao u policiji, o profilu napadača koji ga je godinama proganjao. -… »
„Nosio je bombu usred dana!“ Šok ispovest voditelja Pinka, pretili mu smrću: „Saznao sam ko je u pitanju...“
Telegraf pre 24 dana
Voditelj Darko Tanasijević progovorio je o paklu koji je preživeo zbog jezivih pretnji i napada na njegovu imovinu, te otkrio šokantna saznanja do kojih je došao u policiji o profilu napadača koji ga je godinama proganjao. Tanasijević je detaljno opisao… »
Vesti dana »
Vojvodina trijumfom na Karaburmi obezbedila drugo mesto i Ligu Evrope
RTS pre 4 satijoš 28 povezanih
Marsenić nakon plasmana na Svetsko prvenstvo: Ovo je kao kada sam osvojio Ligu šampiona!
Hot sport pre 4 satijoš 59 povezanih
Fars: SAD postavile pet uslova Iranu; požar u okolini nuklearke u UAE posle napada dronom
RTS pre 1 danjoš 38 povezanih
Nađen automobil za koji se sumnja da je korišćen za transport mrtvog Nešovića: Unutra sona kiselina, trag krvi
Telegraf pre 1 danjoš 90 povezanih