Повезане вести
"Дивно ми је што сам сама" Анита Манчић се развела у тајности, овако прича о браку: "Нисам видела пар толико срећан да ми буде…
Блиц пре 2 сата
Свој приватни живот држи далеко од очију јавности, а јавност је за развод сазнала касније. Критикује друштво због недостатка солидарности међу женама и указује на двоструке стандарде према старости мушкараца и жена. Прослављена… »
"Помириш се са тим што ниси постао родитељ": Исповест Аните Манчић о борби за потомство натераће вас да се запитате
Курир пре 4 сати
Наша позната глумица Анита Манчић пре неколико година ставила је тачку на брак са Бојаном Дедићем, након више од двадесет година заједничког живота. Вест о разводу доспела је у јавност тек касније, што није изненадило многе… »
"Овде су мушкарци неприкосновени, а ми смо старице": Анита Манчић о самоћи и данашњим браковима
Нова пре 7 сати
Наша позната глумица Анита Манчић се пре неколико година развела од Бојана Дедића после више од две деценије брака. Ова вест сазнала се тек неколико година касније, што и не чуди јер глумица никада није много говорила о свом… »
Вести дана »
Завршена седница Народне скупштине – изгласан сет трговинских закона
РТС пре 18 минутајош 40 повезаних
Шојгу о новом кредиту ЕУ Кијеву: Корак ка коначном губитку суверенитета европских престоница
Спутник пре 1 сатјош 30 повезаних
НУНС: Убиство радника РТС један од најтежих злочина над медијским радницима у Европи
Данас пре 1 сатјош 23 повезане
(Фото) Директан судар два воза у Данској, повређено 17 особа, четири у критичном стању
Невсмакс Балканс пре 3 сатајош 22 повезане