Повезане вести

"Дивно ми је што сам сама" Анита Манчић се развела у тајности, овако прича о браку: "Нисам видела пар толико срећан да ми буде…

"Дивно ми је што сам сама" Анита Манчић се развела у тајности, овако прича о браку: "Нисам видела пар толико срећан да ми буде…

Блиц пре 2 сата
Свој приватни живот држи далеко од очију јавности, а јавност је за развод сазнала касније. Критикује друштво због недостатка солидарности међу женама и указује на двоструке стандарде према старости мушкараца и жена. Прослављена… »
"Помириш се са тим што ниси постао родитељ": Исповест Аните Манчић о борби за потомство натераће вас да се запитате

"Помириш се са тим што ниси постао родитељ": Исповест Аните Манчић о борби за потомство натераће вас да се запитате

Курир пре 4 сати
Наша позната глумица Анита Манчић пре неколико година ставила је тачку на брак са Бојаном Дедићем, након више од двадесет година заједничког живота. Вест о разводу доспела је у јавност тек касније, што није изненадило многе… »
"Овде су мушкарци неприкосновени, а ми смо старице": Анита Манчић о самоћи и данашњим браковима

"Овде су мушкарци неприкосновени, а ми смо старице": Анита Манчић о самоћи и данашњим браковима

Нова пре 7 сати
Наша позната глумица Анита Манчић се пре неколико година развела од Бојана Дедића после више од две деценије брака. Ова вест сазнала се тек неколико година касније, што и не чуди јер глумица никада није много говорила о свом… »

Вести дана »