Povezane vesti
"Divno mi je što sam sama" Anita Mančić se razvela u tajnosti, ovako priča o braku: "Nisam videla par toliko srećan da mi bude…
Blic 23.04.2026
Svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a javnost je za razvod saznala kasnije. Kritikuje društvo zbog nedostatka solidarnosti među ženama i ukazuje na dvostruke standarde prema starosti muškaraca i žena. Proslavljena glumica Anita Mančić pre… »
"Pomiriš se sa tim što nisi postao roditelj": Ispovest Anite Mančić o borbi za potomstvo nateraće vas da se zapitate
Kurir 23.04.2026
Naša poznata glumica Anita Mančić pre nekoliko godina stavila je tačku na brak sa Bojanom Dedićem, nakon više od dvadeset godina zajedničkog života. Vest o razvodu dospela je u javnost tek kasnije, što nije iznenadilo mnoge, budući da je glumica o… »
"Ovde su muškarci neprikosnoveni, a mi smo starice": Anita Mančić o samoći i današnjim brakovima
Nova 23.04.2026
Naša poznata glumica Anita Mančić se pre nekoliko godina razvela od Bojana Dedića posle više od dve decenije braka. Ova vest saznala se tek nekoliko godina kasnije, što i ne čudi jer glumica nikada nije mnogo govorila o svom privatnom životu. Nedavno je… »
Vesti dana »
Bela kuća negira navode o sadržaju dogovora SAD i Irana; Rubio: Izvestan napredak u mirovnim pregovorima
RTS pre 59 minutajoš 1 povezana
Ministri EU sutra o strategiji prema Moskvi, Kijev poziva da se uključe u pregovore
Danas pre 9 satijoš 2 povezane