Povezane vesti
"Noge su mi se odsekle!" Bosanka na poslu u Nemačkoj pronašla 4.000 evra pa bez razmišljanja vratila vlasniku: Ubrzo je…
Blic 23.04.2026
Bosanka koja radi kao čistačica u Štutgartu pronašla kovertu sa 4.000 evra i papire na radnom mestu Uprkos finansijskoj potrebi, odlučila je da novac vrati šefu, a onda je dobila nagradu Poštenje se često nađe na ispitu u najneočekivanijim situacijama… »
Bosanka radi kao čistačica u Nemačkoj, zbog jednog poteza promenio joj se život iz korena: "Samo sam plakala"
Telegraf 23.04.2026
U Fejsbuk grupi Balkanci u Njemačkoj, koja okuplja više od 60.000 ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji žive i rade u Nemačkoj, anonimna žena podelila je priču koja je izazvala veliku pažnju. Ispričala je kako joj je jedan događaj na poslu potpuno… »
Vesti dana »
Od sutra saobraćaj na novoj deonici Dunavskog koridora, poslednjih šest kilometara do kraja oktobra
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane
Čuveni di-džej nastupao na festivalu u Švajcarskoj kada je ubijena devojka (22): "Izgubio sam bliskog prijatelja"
NIN pre 2 satajoš 28 povezanih
Nepal: Broj stradalih veći od 700, hiljade nestalih, potraga za zatrpanim radnicima
BBC News pre 30 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 31. avgust: Sutra sunčano sa temperaturom do 37 stepeni
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih