Povezane vesti
Veče srpske narodne pesme “ŠTO MI JE MERAK“
Ozon press pre 25 dana
Hor i orkestar učenika veronauke će zajedno sa svojim veroučiteljem Đorđem Radojkovićem izvesti neke od najlepših narodnih pesama iz Vranja, Kosova i Metohije i Makedonije. Koncert je dar svim poštovaocima i ljubiteljima lepe srpske narodne muzike. Ulaz… »
Večeras u Kulturnom centru veče srpske narodne pesme “Što mi je merak“
Morava info pre 25 dana
ČAČAK – U Velikoj sali Kulturnog centra večeras od 19 časova biće održano veče srpske narodne pesme “Što mi je merak“. Program će izvesti hor i orkestar učenika veronauke i veroučitelja Đorđa Radojkovića, a publika će imati priliku da uživa u… »
Veče srpske narodne pesme u duhu tradicije: „Što mi je merak“ u Kulturnom centru
Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Program će izvesti hor i orkestar učenika veronauke zajedno sa veroučiteljem Đorđem Radojkovićem, koji će kroz bogat repertoar oživeti duh stare Srbije i preneti emociju narodnih pesama koje su generacijama čuvane od zaborava. Inspiraciju za ovu muzičku… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 19. maj: Bele žene u Južnoj Africi dobile pravo glasa, u Velikoj Britaniji otvorena prva banka embriona na svetu...
N1 Info pre 30 minutajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za 19. maj: Umereno oblačno, ponegde kiša i pljuskovi
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
Tramp: Odlaže se planirani napad na Iran; u udaru IDF ubijen komandant Islamskog džihada
RTS pre 35 minutajoš 1 povezana
Ovaj blok u Novom Beogradu danas neće imati vode od 9 do 20: A ovih pet imaće umanjen pritisak, spremite zalihe!
Kurir pre 41 minutajoš 3 povezane