Povezane vesti
Mala Cana o ljubavi sa 41 godinu starijim pevačem, spomenula imovinu: "Kad sam ga videla, odsekle su mi se noge"
Mondo 23.04.2026
Ljubav Andrije Bajića (88) i 41 godinu mlađe Male Cane (47) ne prestaje da intrigira javnost, a oni su odlučili da prvi put otkriju sve detalje svoje ljubavi. U braku su 15 godina, a priznaju da su naišli na mnoga osporavanja za to vreme. Mala Cana je… »
Mala Cana se udala za Andriju (88), ali je imala važan zahtev zbog imovine: “Imam posledeci posle…”
Telegraf 23.04.2026
Ljubav Andrije Bajića i 41 godinu mlađe Male Cane ne prestaje da intrigira javnost, a oni su odlučili da po ko zna koji put otkriju sve detalje svoje ljubavi i podele imovine. U braku su 15 godina, a priznaju da su naišli na mnoga osporavanja za to… »
"Za imovinu sam odmah rekla šta želim" Mala Cana o ljubavi sa 41 godinu starijim pevačem, pa žestoko potkačila kolege: To su…
Kurir 23.04.2026
Ljubav Andrije Bajića i 41 godinu mlađe Male Cane ne prestaje da intrigira javnost, a oni su odlučili da prvi put za "Blic" otkriju sve detalje svoje ljubavi. U braku su 15 godina, a priznaju da su naišli na mnoga osporavanja za to vreme. Mala Cana je… »
"Za imovinu sam odmah rekla šta želim" Cana se udala za kolegu (88), a mlađa je od njegovih ćerki: Progovorila i o potomstvu…
Blic 23.04.2026
Oboje naglašavaju da im mišljenje drugih nije bitno, važno im je da su srećni i da imaju međusobno poštovanje i podršku. Njihova ljubavna priča počela je spontano, bez ikakvih planova ili namera Ljubav Andrije Bajića i 41 godinu mlađe Male Cane ne… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
Radio 021 pre 31 minutajoš 28 povezanih
Da li je Tramp intervenisao da se američkom igraču oprosti crveni karton?
Vreme pre 36 minutajoš 22 povezane
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Smrtonosni ruski napad na Kijev: Najmanje 11 mrtvih i desetine ranjenih
Vreme pre 16 minutajoš 13 povezanih