Povezane vesti
Princ Hari doputovao u nenajavljenu posetu Ukrajini VIDEO
B92 pre 9 sati
Princ Hari doputovao je u iznenadnu posetu Kijevu i izrazio poštovanje Ukrajini zbog toga što hrabro i uspešno brani Evropu od Rusije. "Drago mi je što sam ponovo u Ukrajini, zemlji koja hrabro i uspešno brani istočno krilo Evrope. Važno je da ne… »
(Video) Princ Hari u Ukrajini doputovao u nenajavljenu posetu: "Hrabro i uspešno brane Evropu od Rusije"
Blic pre 11 sati
Planirano je njegovo učešće na Kijevskom bezbednosnom forumu, gde želi da podseti svet na izazove sa kojima se Ukrajina suočava Hari će posetiti pirotehničare humanitarne organizacije HALO Trust i sastati se sa ukrajinskim veteranima iz fondacije… »
"Ovde sam da se uverim u situaciju na terenu": Princ Hari u nenajavljenoj poseti Ukrajini
NIN pre 12 sati
Princ Hari doputovao je u iznenadnu posetu Kijevu i izrazio poštovanje Ukrajini zbog toga što hrabro i uspešno brani Evropu od Rusije. "Drago mi je što sam ponovo u Ukrajini, zemlji koja hrabro i uspešno brani istočno krilo Evrope. Važno je da ne… »
Princ Hari doputovao u još jednu nenajavljenu posetu Ukrajini
Euronews pre 12 sati
Princ Hari doputovao je u iznenadnu posetu Kijevu u znak podrške Ukrajini koja je već pet godina u ratu sa Rusijom. "Drago mi je što sam ponovo u Ukrajini, zemlji koja hrabro i uspešno brani istočno krilo Evrope. Važno je da ne izgubimo iz vida značaj… »
Vesti dana »
Vreme za dogovor ističe: Tramp: Sporazum sa Iranom biće postignut samo kada to bude odgovaralo SAD
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane
Radnički pobedio Javor 3:2 u Nišu, Šestjuk dvostruki strelac u važnoj borbi za opstanak
Glas juga pre 29 minutajoš 22 povezane
O zapleni broda s crnogorskim pomorcima - Ambasador Irana: "Nemamo nikakav problem s vama"
B92 pre 4 satijoš 25 povezanih
Usvojeni novi zakoni: Stroža pravila za trgovce i zabrana prodaje cigareta maloletnicima
Euronews pre 8 satijoš 43 povezane