Povezane vesti

Jezivo! Pevaču usred nastupa stigla ceduljica zbog gomile para, pretili mu ubistvom: Ovako se sve završilo

Jezivo! Pevaču usred nastupa stigla ceduljica zbog gomile para, pretili mu ubistvom: Ovako se sve završilo

Telegraf pre 1 dan
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, postao je poznat u Zvezdama Granda, nakon čega je doživeo strašnu scenu na jednom nastupu. Kako je ispričao, njemu je na jednom nastupu stigla poruka od jednog gosta koji mu je pretio smrću. - Pevam ja igranku, i u jednom… »
Spremi celu kesu para ili živ nećeš izaći! Našem pevaču na nastupu dali ceduljicu sa jezivom porukom: Evo šta je on uradio...…

Spremi celu kesu para ili živ nećeš izaći! Našem pevaču na nastupu dali ceduljicu sa jezivom porukom: Evo šta je on uradio...…

Kurir pre 17 sati
Pevači se na nastupima često susreću sa neprijatnim situacijama, a Slobodan Batjarević Cobe se prisetio jedne takve situacije. On je dobio preteću poruku dok je bio na bini. Cobe je rekao da je u tom trenutku bio pribran i da je reagovao smireno. - Pevam… »
Na nastupu mu dali ceduljicu sa jezivom porukom: Našem pevaču pretili smrću, on odmah preduzeo mere

Na nastupu mu dali ceduljicu sa jezivom porukom: Našem pevaču pretili smrću, on odmah preduzeo mere

Blic pre 18 sati
Nedavno je operisao kičmu i dugo je bio u neizvesnosti da li će ponovo prohodati. Sada se oseća zdravo i zahvaljuje Bogu i podršci porodice što je prebrodio teške trenutke. Pevači se na nastupima često susreću sa neprijatnim situacijama, a Slobodan… »
"Spremi celu kesu para ili živ nećeš izaći" Pevaču na nastupu stigla jeziva poruka: Ovako se sve završilo

"Spremi celu kesu para ili živ nećeš izaći" Pevaču na nastupu stigla jeziva poruka: Ovako se sve završilo

Kurir pre 1 dan
Slobodan Batjarević Cobe prisetio se jednog nastupa kada se zabrinuo za svoj život. Njemu je usred veselja stigla ceduljica sa jezivom porukom. - Pevam ja igranku, i u jednom trenutku stiže mi papir: Cobi, da spremiš celu kasu ili živ nećeš izaći -… »

Vesti dana »