Povezane vesti
„Novakova šansa je na Vimbldonu“
Sputnik pre 5 sati
Pokazao je Novak Đoković i sebi i drugima da još može da se takmiči sa mlađim igračima, a Benoa Per, francuski teniser, uveren je da srpski as ima šansu da osvoji i još neki grend slem. Novak Đoković impresionira druge igrače ne samo svojim tenisom… »
"Novaku je ovo možda poslednja sezona, može da osvoji Vimbldon, a mislio sam da je nemoguće"
Nova pre 12 sati
Benoa Per je svojevremeno umalo završio karijeru Novaka Đokovića 2018. godine, a sada je već neko vreme u penziji dok Srbin nastavlja da hara teniskim svetom. Sudbina se baš poigrala sa Francuzom koji je bio ekstremno talentovan, ali je izgubio… »
"Ludo je to što Đoković radi - Vimbldon je šansa"
B92 pre 12 sati
Francuski teniser Benoa Per oduševljen je svime što Novak Đoković u 38. godini radi. Novak je četvrti igrač sveta, a nedavno je igrao finale Australijan opena. "Ne znam kako mu to uspeva. Ja sam izgubio motivaciju kada sam osvojio prvi turnir. Đoković je… »
Ceo svet u strahu! Gde je nestao Novak Đoković? Srbinov dželat je izazvao totalni haos
Večernje novosti pre 11 sati
NOVAK Đoković je velika misterija za teniski svet! Shelley Lipton/ZUMA Press Wire / Shutterstock Editorial / Profimedia Niko ne zna u kakvoj će se formi Srbin pojaviti na Rolan Garosu, a ono čega se svi dodatno plaše je Vimbldon. Nole je uvek tamo bio… »
Francuz tvrdi za Novaka: "Možda mu je poslednja sezona, može da osvoji Vimbldon, mislio sam da je nemoguće..."
Telegraf pre 12 sati
Francuski teniser Benoa Per pričao je o Novaku Đokoviću i o njegovoj gladi da postigne još više u karijeri i pored toga što ga smatraju najboljim svih vremena. - Ne znam kako radi to, ja sam izgubio nešto svoje motivacije kada sam osvojio prvi turnir u… »
Vesti dana »
"Ukrajinska vojska će biti ojačana i spremna za sledeću zimu": Zelenski otkrio kako će Kijev potrošiti 90 milijardi evra zajma od EU
Kurir pre 2 satajoš 74 povezane
"Vreme ističe za Iran"! Tramp: Sporazum sa Teheranom će biti postignut samo kada bude „zgodan i dobar“ za SAD
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane