Povezane vesti

"Stradalo više desetina ovaca i jagnjadi": Psi lutalice upadaju u torove i prave veliku štetu u selu kod Požege

"Stradalo više desetina ovaca i jagnjadi": Psi lutalice upadaju u torove i prave veliku štetu u selu kod Požege

Newsmax Balkans pre 3 sata
U požeškom selu Svračkovo tokom noći psi lutalice upali su u tor u domaćinstvu porodice Pejović i, prema rečima domaćice Miljke Milić Pejović, zaklali pet ovaca i pet jaganjaca. "Imali smo sedam ovaca i sedam jagnjića, a ostale su dve ovce koje su psi… »
Užas u domaćinstvu Pejović kod Požege: Psi lutalice rastrgli stado ovaca, meštani strahuju da životinje mogu napasti i decu…

Užas u domaćinstvu Pejović kod Požege: Psi lutalice rastrgli stado ovaca, meštani strahuju da životinje mogu napasti i decu…

Dnevnik pre 9 sati
POŽEGA: Užas se dogodio tokom noći u selu Svračkovo kod Požege, kada su u porodičnom domaćinstvu Pejović, psi lutalice upali u tor i zaklali čak pet ovaca i petoro jagnjadi. - I mene su napali, jedva sam se odbranila. Zamislite da je bilo neko dete -… »
Horor kod Požege! Psi lutalice rastrgli 30 ovaca i jagnjadi za mesec dana, meštani u strahu: "I mene su napali, jedva sam se…

Horor kod Požege! Psi lutalice rastrgli 30 ovaca i jagnjadi za mesec dana, meštani u strahu: "I mene su napali, jedva sam se…

Blic pre 10 sati
Sličan napad dogodio se i pre mesec dana kada su psi lutalice usmrtili dve ovce u istom selu Stočari se osećaju nesigurno, a gubici zbog ovih napada predstavljaju ozbiljan finansijski problem za domaćinstva Užasna drama dogodila se tokom noći, u selu… »
Miljka pretrpela horor u svom domaćinstvu: Psi lutalice rastrgli stado ovaca, meštani strahuju da životinje mogu napasti i decu…

Miljka pretrpela horor u svom domaćinstvu: Psi lutalice rastrgli stado ovaca, meštani strahuju da životinje mogu napasti i decu…

Užice oglasna tabla pre 11 sati
Užasna drama dogodila se tokom noći , u selu Svračkovo kod Požege, kada su u porodičnom domaćinstvu Pejović, psi lutalice upali u tor i zaklali čak pet ovaca i petoro jagnjadi. – I mene su napali, jedva sam se odbranila. Zamislite da je bilo neko dete –… »
Psi lutalice u selu Svračkovo kod Požege zaklali pet ovaca i pet jaganjaca

Psi lutalice u selu Svračkovo kod Požege zaklali pet ovaca i pet jaganjaca

Euronews pre 11 sati
U požeškom selu Svračkovo tokom noći psi lutalice upali su u tor u domaćinstvu porodice Pejović i, prema rečima domaćice Miljke Milić Pejović, zaklali pet ovaca i pet jaganjaca. "Imali smo sedam ovaca i sedam jagnjića, a ostale su dve ovce koje su psi… »
Krvavi pir u Požegi! "Sledeće može biti dete": Psi lutalice zaklali skoro celo stado, Pejovići zatekli horor

Krvavi pir u Požegi! "Sledeće može biti dete": Psi lutalice zaklali skoro celo stado, Pejovići zatekli horor

Telegraf pre 12 sati
Pokolj u požeškom selu svračkovo

Pokolj u požeškom selu svračkovo

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
U porodičnom domaćinstvu Pejović, psi lutalice zaklali su čak pet ovaca i petoro jagnjadi, ostavljajući iza sebe pustoš i ogromnu materijalnu štetu. „Ima li kraja ovome? Pre mesečak dana zaklane su mi dve ovce, a sada i ove“, kazala je Miljka. „Mene su… »

Vesti dana »