Povezane vesti
Pet stvari koje treba da znate o Zakonu o potrošačima u Srbiji
BBC News pre 1 dan
Zakonodavci kažu da izmene zakona donose bolju zaštitu, udruženja za zaštitu potrošača tvrde suprotno. Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec dana „umro", a postupak žalbe i… »
Danas pre 2 dana
Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec dana ‘umro’, a postupak žalbe i zamene je trajao ‘večnost’. Kada su mi trgovci iz jednog velikog lanca prodavnica tehnike rekli da… »
NIN pre 2 dana
Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec dana 'umro', a postupak žalbe i zamene je trajao 'večnost'. Kada su mi trgovci iz jednog velikog lanca prodavnica tehnike rekli da… »
Radio 021 pre 2 dana
Zakonodavci kažu da izmene zakona donose bolju zaštitu, udruženja za zaštitu potrošača tvrde suprotno. TOLGA AKMEN/EPA/Shutterstock Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec… »
Južne vesti pre 2 dana
TOLGA AKMEN/EPA/Shutterstock Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec dana ‘umro’, a postupak žalbe i zamene je trajao ‘večnost’. Kada su mi trgovci iz jednog velikog lanca… »
Vesti dana »
Vučić pozvao Evropu da bude hrabrija i otvorenija za promene, kao Srbija
Beta pre 16 minutajoš 25 povezanih
Fudbalerke Vojvodine u nedelju dočekuju Spartak u direktnom duelu za Evropu: Stiže vreme odluke za „vojvotkinje“
Dnevnik pre 5 minutajoš 33 povezane
Smrzavaćemo se za Prvi maj: Ovo su očekivane temperature u Srbiji, neće biti svejedno
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih
Podržavaćemo vojvođanske Mađare, ali i preispitati trošenje sredstava, najavio Mađar posle susreta sa Pastorom
Slobodna Evropa pre 21 minutajoš 7 povezanih