Povezane vesti
Pet stvari koje treba da znate o Zakonu o potrošačima u Srbiji
BBC News 23.04.2026
Zakonodavci kažu da izmene zakona donose bolju zaštitu, udruženja za zaštitu potrošača tvrde suprotno. Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec dana „umro", a postupak žalbe i… »
Južne vesti 23.04.2026
TOLGA AKMEN/EPA/Shutterstock Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec dana ‘umro’, a postupak žalbe i zamene je trajao ‘večnost’. Kada su mi trgovci iz jednog velikog lanca… »
Danas 23.04.2026
Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec dana ‘umro’, a postupak žalbe i zamene je trajao ‘večnost’. Kada su mi trgovci iz jednog velikog lanca prodavnica tehnike rekli da… »
Radio 021 23.04.2026
Zakonodavci kažu da izmene zakona donose bolju zaštitu, udruženja za zaštitu potrošača tvrde suprotno. TOLGA AKMEN/EPA/Shutterstock Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec… »
NIN 23.04.2026
Ništa me skoro nije iznerviralo kao kada sam pre nekoliko meseci kupila usisivač, da bi posle samo nešto više od mesec dana 'umro', a postupak žalbe i zamene je trajao 'večnost'. Kada su mi trgovci iz jednog velikog lanca prodavnica tehnike rekli da… »
Vesti dana »
Direktna poruka Americi: "Spremni smo za rat!" - Nema više popuštanja pred Vašingtonom
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
Šta sledi nakon Vučićeve ostavke: Ko preuzima funkciju predsednika Srbije i kada će biti izbori?
Insajder pre 1 satjoš 142 povezane