Повезане вести
Пет ствари које треба да знате о Закону о потрошачима у Србији
BBC News 23.04.2026
Законодавци кажу да измене закона доносе бољу заштиту, удружења за заштиту потрошача тврде супротно. Ништа ме скоро није изнервирало као када сам пре неколико месеци купила усисивач, да би после само нешто више од месец дана… »
НИН 23.04.2026
Ништа ме скоро није изнервирало као када сам пре неколико месеци купила усисивач, да би после само нешто више од месец дана 'умро', а поступак жалбе и замене је трајао 'вечност'. Када су ми трговци из једног великог ланца… »
Данас 23.04.2026
Ништа ме скоро није изнервирало као када сам пре неколико месеци купила усисивач, да би после само нешто више од месец дана ‘умро’, а поступак жалбе и замене је трајао ‘вечност’. Када су ми трговци из једног великог ланца… »
Радио 021 23.04.2026
Законодавци кажу да измене закона доносе бољу заштиту, удружења за заштиту потрошача тврде супротно. ТОЛГА АКМЕН/ЕПА/Схуттерстоцк Ништа ме скоро није изнервирало као када сам пре неколико месеци купила усисивач, да би после… »
Јужне вести 23.04.2026
ТОЛГА АКМЕН/ЕПА/Схуттерстоцк Ништа ме скоро није изнервирало као када сам пре неколико месеци купила усисивач, да би после само нешто више од месец дана ‘умро’, а поступак жалбе и замене је трајао ‘вечност’. Када су ми трговци из… »
Вести дана »
Понош: Вучић ће скратити мандат, али не ове године, најава оставке "коска за опозицију"
Нова пре 3 сатајош 1 повезана
Троструки гренд слем финалиста је био прејак: Међедовић завршио учешће на Ролан Гаросу
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Ђоковић добио наредног противника: Млада нада тениса надокнадила два сета заостатка
Данас пре 6 сатијош 2 повезане