Повезане вести

"Колеге су дошле на сахрану да се испромовишу": Прва исповест Дарка Лазића након погибије брата, открио шок детаље

"Колеге су дошле на сахрану да се испромовишу": Прва исповест Дарка Лазића након погибије брата, открио шок детаље

Мондо пре 23 дана
Певач Дарко Лазић доживео је велику трагедију када је изгубио брата Драгана Лазиаћ. Сломљен болом, први пут је отворио душу и искрено проговорио о губитку који је заувек променио његов живот. Дарко не крије да му брат недостаје… »
"Не смем да га разочарам, сада имам и своју и његову децу" Дарко Лазић на ивици суза о смрти брата: "Идем на места где смо…

"Не смем да га разочарам, сада имам и своју и његову децу" Дарко Лазић на ивици суза о смрти брата: "Идем на места где смо…

Блиц пре 23 дана
Наглашава да му брат свакодневно недостаје и да је губитак оставио дубок ожиљак, али га истовремено чини јачим. Дотакао се и осуда због повратка на наступе, рекавши да тугу носи у себи и да наставља даље јер живот мора да иде… »
"Исплачем се сам" Болна исповест Дарка Лазића након смрти брата: "Дошли су на сахрану да би се промовисали"

"Исплачем се сам" Болна исповест Дарка Лазића након смрти брата: "Дошли су на сахрану да би се промовисали"

Телеграф пре 23 дана
Певач Дарко Лазић отворио је душу у емотивној исповести након трагедије која је задесила његову породицу, када је његов брат Драган Лазић страдао у саобраћајној несрећи пре нешто више од месец дана. На снимању спота за песму… »
"Дошли су на сахрану због промоције..." Прва исповест Дарка Лазића о смрти брата: Исплачем се и извичем на сав глас...

"Дошли су на сахрану због промоције..." Прва исповест Дарка Лазића о смрти брата: Исплачем се и извичем на сав глас...

Курир пре 23 дана
Певач Дарко Лазић доживео је велику трагедију када је изгубио брата Драган Лазић. Сломљен болом, први пут је отворио душу и искрено проговорио о губитку који је заувек променио његов живот. На питања како је, тешко је сабрати… »
„У четири зида се сломим, а на бину изађем насмејан“ Дарко Лазић открива како се носи са губитком брата и шта му значи песма…

„У четири зида се сломим, а на бину изађем насмејан“ Дарко Лазић открива како се носи са губитком брата и шта му значи песма…

Дневник пре 23 дана
Болна исповест певача Дарка о губитку који оставља ране. Он прича да због своје и породице брата Драгана мора да буде јак и да темеље поново гради у породици која је изгубила стуб. Осећа да је Драган све време уз њега и то му… »
(Видео) "Исплачем се и извичем на сав глас, али сам у 4 зида!" Прва исповест Дарка Лазића о смрти брата, посветио му песму…

(Видео) "Исплачем се и извичем на сав глас, али сам у 4 зида!" Прва исповест Дарка Лазића о смрти брата, посветио му песму…

Блиц пре 23 дана
Подршку и снагу налази у вери и разговорима са монасима са Хиландара, што му помаже да другачије гледа на живот и вредности. Дарко Лазић је изгубио брата Драгана у саобраћајној несрећи и тешко се носи са тугом, али покушава да… »
Дарко Лазић снимио песму посвећену покојном брату: Познати фолкер се не одваја од њега, ово су детаљи

Дарко Лазић снимио песму посвећену покојном брату: Познати фолкер се не одваја од њега, ово су детаљи

Мондо пре 24 дана
Дарко Лазић снимио је песму коју је посветио свом покојном брату Драгану Лазићу. После 40 дана од смрти брата, снимио је песму коју је посветио управо њему. Певач је поделио и неколико кадрова са снимања спота, а главна подршка… »
Дарко Лазић посветио нову песму покојном брату: Испливали кадрови са снимања спота, Ђани се не одваја од њега (фото)

Дарко Лазић посветио нову песму покојном брату: Испливали кадрови са снимања спота, Ђани се не одваја од њега (фото)

Курир пре 24 дана
Дарко Лазић снимио је песму коју је посветио свом покојном брату Драгану Лазићу. После 40 дана од смрти брата, снимио је песму коју је посветио управо њему. Певач је поделио и неколико кадрова са снимања спота, а главна подршка… »
Дарко Лазић снимио песму посвећену брату: Певач смогао снаге да сними спот, а ево ко му је подршка

Дарко Лазић снимио песму посвећену брату: Певач смогао снаге да сними спот, а ево ко му је подршка

Телеграф пре 24 дана
Породицу Дарка Лазића недавно је задесила трагедија, када је у саобраћајној несреци погинуо његов рођени брат Драган Лазић. Певач је тешко поднео губитак брата, али је убрзо наставио са наступима, јер како је сам рекао, мора да… »
(Фото) Оно што је Дарко Лазић урадио за покојног брата Драгана Лазића натерало је многима сузе на очи: Ђани му све време пружа…

(Фото) Оно што је Дарко Лазић урадио за покојног брата Драгана Лазића натерало је многима сузе на очи: Ђани му све време пружа…

Блиц пре 24 дана
Породица и пријатељи окупили су се у кући у Брестачу како би били уз Лазиће у најтежим тренуцима. Породица је недавно обележила 40 дана од Драганове смрти. Брат Дарка Лазића, Драган Лазић недавно је погинуо у саобраћајној… »

Вести дана »