Povezane vesti
Zelenski: "Svaka pauza u ratu je dobra"
B92 pre 24 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je svaka pauza u ratu dobra, jer tako prestaju gubici ljudskih života. "Ne znam koliko Rusija ima koristi od ublažavanja sankcija i to je zabrinjavajuće, ali najveći izazov je gubitak ljudi. Ako… »
Zelenski: Moramo da kažemo Putinu da nije u pravu
NIN pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da misli da je svaka pauza u ratu dobra, jer se time prestaje sa gubitkom života. "Ne znam koliko Rusija ima koristi od ublažavanja sankcija i to je zabrinjavajuće, ali najveći izazov je gubitak… »
Zelenski: Svaka pauza u ratu je dobra, jer se time prestaje sa gubitkom života
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da misli da je svaka pauza u ratu dobra, jer se time prestaje sa gubitkom života. "Ne znam koliko Rusija ima koristi od ublažavanja sankcija i to je zabrinjavajuće, ali najveći izazov je gubitak… »
Vesti dana »
Venecijanska komisija objavila mišljenje o pravosudnim izmenama: Devet preporuka za „Mrdićeve zakone“
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih
Iran postepeno otvara vazdušni prostor: Obnovljeni letovi ka Turskoj i Omanu
NIN pre 26 minutajoš 44 povezane
Niže akcize na derivate nafte do ovog datuma: Vlada Srbije produžila uredbu o ograničenju cena goriva
Mondo pre 40 minutajoš 21 povezana
U Srbiji u periodu januar-mart ove godine broj živorođenih veći za 3,6 odsto
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Mehanizam u Hagu: Odluka o Mladiću na osnovu posebnih okolnosti slučaja i u skladu s pravnim okvirom
Beta pre 50 minutajoš 18 povezanih