Povezane vesti
Zelenski: "Svaka pauza u ratu je dobra"
B92 pre 25 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je svaka pauza u ratu dobra, jer tako prestaju gubici ljudskih života. "Ne znam koliko Rusija ima koristi od ublažavanja sankcija i to je zabrinjavajuće, ali najveći izazov je gubitak ljudi. Ako… »
Zelenski: Moramo da kažemo Putinu da nije u pravu
NIN pre 25 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da misli da je svaka pauza u ratu dobra, jer se time prestaje sa gubitkom života. "Ne znam koliko Rusija ima koristi od ublažavanja sankcija i to je zabrinjavajuće, ali najveći izazov je gubitak… »
Zelenski: Svaka pauza u ratu je dobra, jer se time prestaje sa gubitkom života
Telegraf pre 25 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da misli da je svaka pauza u ratu dobra, jer se time prestaje sa gubitkom života. "Ne znam koliko Rusija ima koristi od ublažavanja sankcija i to je zabrinjavajuće, ali najveći izazov je gubitak… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 31 povezana
Tužilaštvo ispituje imovinu Saše Vukovića zvanog Boske, koji je uhapšen zbog ubistva Aleksandra Nešovića: Pod lupom i članovi njegove porodice
Nova pre 1 satjoš 76 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 8 satijoš 32 povezane
Još jedna vožnja u kontrasmeru: Kod tunela Laz izbegnuta nesreća zahvaljujući razglasu
Vreme pre 2 satajoš 19 povezanih
Večiti derbi za finale AdmiralBet ABA lige - Partizan i Zvezda otvaraju seriju
Sportske.net pre 16 minutajoš 33 povezane