Povezane vesti

"Ćerka me pitala zašto druge mame kuvaju, a ja ne" Voditeljku muž ostavio zbog 21 godinu mlađe, a ona progovorila o…

"Ćerka me pitala zašto druge mame kuvaju, a ja ne" Voditeljku muž ostavio zbog 21 godinu mlađe, a ona progovorila o…

Kurir pre 14 sati
Snežana Dakić, voditeljka, izazvala je mnoštvo komentara jednom prilikom kada je javno govorila o roditeljstvu. Ona je pričala o majčinskim dužnostima i setila se specifične situacije koju je imala sa ćerkom Laurom. - Jednom me je ćerka pitala: Zašto… »
"Ćerka me pitala: Zašto druge mame kuvaju, a ti ne kuvaš?" Snežana Dakić otkrila šta joj je odgovorila: "Znam da zvuči…

"Ćerka me pitala: Zašto druge mame kuvaju, a ti ne kuvaš?" Snežana Dakić otkrila šta joj je odgovorila: "Znam da zvuči…

Blic pre 19 sati
Objasnila je da vodi ćerku na zanimljiva mesta, ali da joj kulinarske veštine nisu jača strana. Pokušala je da kuva zbog ćerke, ali je svaki put izlazila iz kuhinje sa lakšim povredama. Voditeljka Snežana Dakić jednom prilikom je izazvala pravu lavinu u… »
Kamenom joj razbio glavu u centru Beograda, sad voditeljka uhvaćena: Prišla susednom stolu, pa uradila ovo

Kamenom joj razbio glavu u centru Beograda, sad voditeljka uhvaćena: Prišla susednom stolu, pa uradila ovo

Telegraf pre 18 sati
Voditeljka Snežana Dakić jednom prilikom je izazvala pravu lavinu u javnosti svojom izjavom o roditeljstvu i majčinskim dužnostima. Snežana živi u centru Beograda, gde je pre nekoliko godina napadnuta. Naime, ona je pre četiri godine pogodjena u glavu i… »

Vesti dana »