Povezane vesti
Ne, mala Marija vam ne traži da glasate za nju i njenu stipendiju
BBC News pre 23 dana
Fišing (eng. phishing, nalik na „fishing", pecanje) je vrsta hakerskog napada koja podrazumeva blefiranje radi dobijanja nečijih podataka. „Zdravo! molim te, možeš li glasati za Mariju u ovoj anketi? To je ćerka moje prijateljice". Ova poruka prethodnih… »
Radio 021 pre 23 dana
Fišing (eng. phishing, nalik na „fishing", pecanje) je vrsta hakerskog napada koja podrazumeva blefiranje radi dobijanja nečijih podataka. BBC „Zdravo! molim te, možeš li glasati za Mariju u ovoj anketi? To je ćerka moje prijateljice". Ova poruka… »
Južne vesti pre 23 dana
BBC „Zdravo! molim te, možeš li glasati za Mariju u ovoj anketi? To je ćerka moje prijateljice“. Ova poruka prethodnih dana stigla mi je na Vocap ( WhatsApp) od nekoliko prijatelja, kolega, poznanika, pa i jednog nekadašnjeg sagovornika. „Glavna nagrada… »
NIN pre 23 dana
"Zdravo! molim te, možeš li glasati za Mariju u ovoj anketi? To je ćerka moje prijateljice". Ova poruka prethodnih dana stigla mi je na Vocap (WhatsApp) od nekoliko prijatelja, kolega, poznanika, pa i jednog nekadašnjeg sagovornika. "Glavna nagrada je… »
Danas pre 23 dana
„Zdravo! molim te, možeš li glasati za Mariju u ovoj anketi? To je ćerka moje prijateljice“. Ova poruka prethodnih dana stigla mi je na Vocap ( WhatsApp) od nekoliko prijatelja, kolega, poznanika, pa i jednog nekadašnjeg sagovornika. „Glavna nagrada je… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Prvo oglašavanje Dare nakon pobede: Moćne reči ispraćene ovacijama, snimili smo i muža zbog kog se prijavila
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih
Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu gde će učestvovati na Svetskom urbanom forumu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana