Povezane vesti
Đukić ne veruje da će Rusi prodati NIS
Biznis.rs pre 24 sata
Karijerni diplomata misli da je u pitanju kupovina vremena. Srbija se, odbivši ranije modele nacionalizacije ili podele upravljanja u Naftnoj industriji Srbije (NIS) svela na ulogu posmatrača sopstvene energetske sudbine, rekao je karijerni diplomata… »
Srećko Đukić za Novu ekonomiju: Mislim da Rusi neće želeti da prodaju NIS
Serbian News Media pre 1 dan
„Mi smo sad u situaciji da čekamo šta će uraditi Rusi i Mađari i Amerika. Dakle, mi smo apsolutno u pasivnoj poziciji. Ovde se od ministarke energetike Srbije (Dubravke Đedović Handanović) stvara privid da smo mi nekakvi akteri u tom procesu. Nismo… »
Srećko Đukić za Novu ekonomiju: Mislim da Rusi neće želeti da prodaju NIS
Radio sto plus pre 1 dan
“Mi smo sad u situaciji da čekamo šta će uraditi Rusi i Mađari i Amerika. Dakle, mi smo apsolutno u pasivnoj poziciji. Ovde se od ministarke energetike Srbije (Dubravke Đedović Handanović) stvara privid da smo mi nekakvi akteri u tom procesu. Nismo… »
Srećko Đukić: "Mislim da Rusi neće želeti da prodaju NIS, oni kupuju vreme i čekaju da Tramp skine sankcije"
Nova pre 1 dan
Srbija se, odbivši ranije modele nacionalizacije ili podele upravljanja u Naftnoj industriji Srbije (NIS) svela na ulogu posmatrača sopstvene energetske sudbine, rekao je karijerni diplomata Srećko Đukić u intervjuu za Novu ekonomiju. "Mi smo sad u… »
Vesti dana »
Iran postepeno otvara vazdušni prostor: Obnovljeni letovi ka Turskoj i Omanu
NIN pre 25 minutajoš 44 povezane
Niže akcize na derivate nafte do ovog datuma: Vlada Srbije produžila uredbu o ograničenju cena goriva
Mondo pre 40 minutajoš 21 povezana
Vujić: Mišljenje srpskih lekara je da Mladić u zatvoru nema adekvatno lečenje
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih