Povezane vesti
Đukić ne veruje da će Rusi prodati NIS
Biznis.rs 23.04.2026
Karijerni diplomata misli da je u pitanju kupovina vremena. Srbija se, odbivši ranije modele nacionalizacije ili podele upravljanja u Naftnoj industriji Srbije (NIS) svela na ulogu posmatrača sopstvene energetske sudbine, rekao je karijerni diplomata… »
Srećko Đukić za Novu ekonomiju: Mislim da Rusi neće želeti da prodaju NIS
Serbian News Media 23.04.2026
„Mi smo sad u situaciji da čekamo šta će uraditi Rusi i Mađari i Amerika. Dakle, mi smo apsolutno u pasivnoj poziciji. Ovde se od ministarke energetike Srbije (Dubravke Đedović Handanović) stvara privid da smo mi nekakvi akteri u tom procesu. Nismo… »
Srećko Đukić za Novu ekonomiju: Mislim da Rusi neće želeti da prodaju NIS
Radio sto plus 23.04.2026
“Mi smo sad u situaciji da čekamo šta će uraditi Rusi i Mađari i Amerika. Dakle, mi smo apsolutno u pasivnoj poziciji. Ovde se od ministarke energetike Srbije (Dubravke Đedović Handanović) stvara privid da smo mi nekakvi akteri u tom procesu. Nismo… »
Srećko Đukić: "Mislim da Rusi neće želeti da prodaju NIS, oni kupuju vreme i čekaju da Tramp skine sankcije"
Nova 23.04.2026
Srbija se, odbivši ranije modele nacionalizacije ili podele upravljanja u Naftnoj industriji Srbije (NIS) svela na ulogu posmatrača sopstvene energetske sudbine, rekao je karijerni diplomata Srećko Đukić u intervjuu za Novu ekonomiju. "Mi smo sad u… »
Vesti dana »
Ponoš: Vučić će skratiti mandat, ali ne ove godine, najava ostavke "koska za opoziciju"
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Trostruki grend slem finalista je bio prejak: Međedović završio učešće na Rolan Garosu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Đoković dobio narednog protivnika: Mlada nada tenisa nadoknadila dva seta zaostatka
Danas pre 4 satijoš 2 povezane