Povezane vesti

Omiljena bivša: Maja Berović obradovala fanove novom pesmom (foto)

Omiljena bivša: Maja Berović obradovala fanove novom pesmom (foto)

Večernje novosti pre 16 sati
MUZIČKA zvezda Maja Berović obradovala je publiku novom pesmom "Omiljena bivša". Foto: Privatna arhiva Nakon veoma uspešnog albuma "X" koji je izdala prošle godine, kao i dueta sa Reljom Popovićem "Habibi" koji je srušio trending i mesecima nije silazio… »
"Severina me je blokirala", Maja Berović otkrila ko joj je na blok listi na društvenim mrežama

"Severina me je blokirala", Maja Berović otkrila ko joj je na blok listi na društvenim mrežama

Kurir pre 1 dan
Maja Berović otkrila je da se ne prati sa koleginicom Jelenom Karleušom na društvenim mrežama, a na pitanje da li je neko blokirao Maja je priznala da ju je blokirala Severina. - Bio je taj trenutak kada smo se Jelena Karleuša i ja blokirale međusobno… »
Maja Berović otkrila: "Severina me je blokirala na Instagramu"

Maja Berović otkrila: "Severina me je blokirala na Instagramu"

Nova pre 1 dan
Pevačica Maja Berović već više od dve decenije je jedna od najpopularnijih folkerki u regionu, a uprkos tome, trudila se da karijeru gradi bez skandala i održi dobre odnose sa kolegama. Nije tajna da na estradi postoji mnogo sujete među pevačima, kao i… »
"Severina me je blokirala!" Maja Berović prvi put o odnosu sa pevačicom - progovorila o estradi i novoj pesmi

"Severina me je blokirala!" Maja Berović prvi put o odnosu sa pevačicom - progovorila o estradi i novoj pesmi

Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Maja Berović danas, u četvrtak u 19 časova, objavljuje novu pesmu "Omiljena bivša", a društvene mreže danima "gore" od tizera kojim je najavila, sudeći po reakcijama, ozbiljan hit. Nakon veoma uspešnog albuma "X" koji je izdala prošle… »

Vesti dana »