Povezane vesti
Omiljena bivša: Maja Berović obradovala fanove novom pesmom (foto)
Večernje novosti pre 16 sati
MUZIČKA zvezda Maja Berović obradovala je publiku novom pesmom "Omiljena bivša". Foto: Privatna arhiva Nakon veoma uspešnog albuma "X" koji je izdala prošle godine, kao i dueta sa Reljom Popovićem "Habibi" koji je srušio trending i mesecima nije silazio… »
"Severina me je blokirala", Maja Berović otkrila ko joj je na blok listi na društvenim mrežama
Kurir pre 1 dan
Maja Berović otkrila je da se ne prati sa koleginicom Jelenom Karleušom na društvenim mrežama, a na pitanje da li je neko blokirao Maja je priznala da ju je blokirala Severina. - Bio je taj trenutak kada smo se Jelena Karleuša i ja blokirale međusobno… »
Maja Berović otkrila: "Severina me je blokirala na Instagramu"
Nova pre 1 dan
Pevačica Maja Berović već više od dve decenije je jedna od najpopularnijih folkerki u regionu, a uprkos tome, trudila se da karijeru gradi bez skandala i održi dobre odnose sa kolegama. Nije tajna da na estradi postoji mnogo sujete među pevačima, kao i… »
"Severina me je blokirala!" Maja Berović prvi put o odnosu sa pevačicom - progovorila o estradi i novoj pesmi
Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Maja Berović danas, u četvrtak u 19 časova, objavljuje novu pesmu "Omiljena bivša", a društvene mreže danima "gore" od tizera kojim je najavila, sudeći po reakcijama, ozbiljan hit. Nakon veoma uspešnog albuma "X" koji je izdala prošle… »
Vesti dana »
Paunović: Vlast da donese zakon kojim se poništavaju Mrdićevi zakoni i sve pravne posledice
Beta pre 29 minutajoš 36 povezanih
Cene goriva u Srbiji; Dizel skuplji dva dinara, cena benzina nepromenjena
Nova ekonomija pre 38 minutajoš 51 povezana