Povezane vesti

Srpski lekari završavaju izveštaj o stanju generala Mladića, čeka se odluka predsednika Haškog suda

Srpski lekari završavaju izveštaj o stanju generala Mladića, čeka se odluka predsednika Haškog suda

Sputnik pre 15 sati
Nekadašnji načelnik Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratko Mladić u najtežem je zdravstvenom stanju do sada, procene su srpskih lekara koji su ga juče pregledali u pritvorskoj jedinici Tribunala. Generalov sin Darko Mladić potvrdio je da je… »
Sin Ratka Mladića se oglasio: Izveštaji srpskih lekara gotovi, sledi zahtev za lečenje u Srbiji

Sin Ratka Mladića se oglasio: Izveštaji srpskih lekara gotovi, sledi zahtev za lečenje u Srbiji

Dnevnik pre 15 sati
Izveštaji srpskih lekara, koji su nedavno pregledali generala Ratka Mladića u haškoj pritvorskoj bolnici su kompletirani, a podnesak za njegovo puštanje na lečenje u Srbiji će Mehanizmu za krivične sudove u Hagu biti podnet u narednim časovima, izjavio… »
Gotovi lekarski izveštaji o stanju Ratka Mladića: Oglasio se njegov sin, uskoro zahtev za puštanje u Srbiju

Gotovi lekarski izveštaji o stanju Ratka Mladića: Oglasio se njegov sin, uskoro zahtev za puštanje u Srbiju

Mondo pre 16 sati
Izveštaji srpskih lekara koji su nedavno pregledali generala Ratka Mladića u haškoj pritvorskoj bolnici su kompletirani, a podnesak za njegovo puštanje na lečenje u Srbiji biće podnet Mehanizmu u narednim časovima, izjavio je za Srnu generalov sin Darko… »
Podnet zahtev za puštanje Ratka Mladića na lečenje u Srbiju: Zdravstveno stanje generala kritično

Podnet zahtev za puštanje Ratka Mladića na lečenje u Srbiju: Zdravstveno stanje generala kritično

Euronews pre 17 sati
Izveštaji srpskih lekara, koji su nedavno pregledali generala Ratka Mladića u haškoj pritvorskoj bolnici su kompletirani, a podnesak za njegovo puštanje na lečenje u Srbiji će Mehanizmu za krivične sudove u Hagu biti podnet u narednim časovima, izjavio… »
Selak: Republika Srpska i Srbija spremne da daju sve garancije za puštanje generala Mladića

Selak: Republika Srpska i Srbija spremne da daju sve garancije za puštanje generala Mladića

Euronews pre 17 sati
Republika Srbija i Republika Srpska su spremne da daju svaki oblik garancija da general Ratko Mladić bude pušten u zemlju gde porodica bude insistirala, rekao je danas ministar pravde Srpske Goran Selak. Selak je istakao da je danas razgovarao sa… »
Vučić: Nije mi jasno zašto Mladiću ne dozvole da poslednje dane provede van ćelije

Vučić: Nije mi jasno zašto Mladiću ne dozvole da poslednje dane provede van ćelije

Serbian News Media pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zdravstveno stanje ratnog komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, koji se nalazi na izdržavanju kazne za ratne zločine u Hagu, veoma teško i da mu nije jasno zbog čega mu ne dozvole da… »
Vujić sa ministrom pravde RS o zdravstvenom stanju Ratka Mladića

Vujić sa ministrom pravde RS o zdravstvenom stanju Ratka Mladića

Danas pre 20 sati
Ministar pravde Srbije Nenad Vujić razgovarao je danas u Banjaluci sa kolegom iz Republike Srpske Goranom Selakom o zdravstvenom stanju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića. „Ministri su razmatrali dalje korake koji će biti preduzeti, imajući u vidu da… »
Republika Srpska i Srbija spremne da daju sve garancije za puštanje generala Mladića

Republika Srpska i Srbija spremne da daju sve garancije za puštanje generala Mladića

Sputnik pre 21 sat
Republika Srbija i Republika Srpska su spremne da daju svaki oblik garancija da general Ratko Mladić bude pušten u zemlju gde porodica bude insistirala, rekao je danas ministar pravde Srpske Goran Selak. Selak je istakao da je danas razgovarao sa… »
Vujić sa kolegom iz RS Selakom u Banjaluci razgovarao o teškom zdravstvenom stanju Ratka Mladića

Vujić sa kolegom iz RS Selakom u Banjaluci razgovarao o teškom zdravstvenom stanju Ratka Mladića

Euronews pre 20 sati
Ministar pravde u Vladi Srbije Nenad Vujić sastao se danas u Banjaluci sa ministrom pravde Republike Srpske Goranom Selakom, sa kojim je razgovarao o teškom zdravstvenom stanju generala Ratka Mladića. Tanjug/FOTO SRNA/MINISTARSTVO PRAVDE REPUBLIKE SRPSKE… »

Beta pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zdravstveno stanje ratnog komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, koji se nalazi na izdržavanju kazne za ratne zločine u Hagu, veoma teško i da mu nije jasno zbog čega mu ne dozvole da… »

Radio sto plus pre 22 sata
“Od (ministra pravde Nenada) Vujića sam obavešten da je njegovo zdravstveno stanje vrlo teško. Nije mogao da sedi, već su ga u bolnicu doveli u ležećem položaju i najkraće je odgovarao na pitanja. Ne razumem zašto nekome ne dopuste da poslednje dane… »

Pravo u centar pre 22 sata
Vučić o Ratku Mladiću: Ne razumem poteze Haškog tribunala

Vučić o Ratku Mladiću: Ne razumem poteze Haškog tribunala

Sputnik pre 22 sata
Ne razumem zašto nekome ne dopuste da provede poslednje dane van zatvorske ćelije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom teškog zdravstvenog stanja generala Ratka Mladića koji se nalazi u haškom zatvoru i zahteva za njegovo puštanje da… »
Oglasio se Vučić o Ratku Mladiću

Oglasio se Vučić o Ratku Mladiću

Danas pre 23 sata
Advokat Petronijević: Stanje Ratka Mladića jako loše, neophodan pritisak na UN

Danas pre 24 sata
Nakon što se zdravstveno stanje generala Ratka Mladića u haškom pritvoru značajno pogoršalo, Vlada Srbije uputila je zahtev Međunarodnom rezidualnom mehanizmu da mu se omogući nastavak lečenja u Srbiji. Tim srpskih lekara već je obavio pregled u Hagu, a… »

RTS pre 1 dan
Nakon što se zdravstveno stanje generala Ratka Mladića u haškom pritvoru značajno pogoršalo, Vlada Srbije uputila je zahtev Međunarodnom rezidualnom mehanizmu da mu se omogući nastavak lečenja u Srbiji. Tim srpskih lekara već je obavio pregled u Hagu, a… »

Vesti dana »