Povezane vesti

Dodik: Poseta SAD neizvesna zbog zdravstvenog stanja moje majke

Dodik: Poseta SAD neizvesna zbog zdravstvenog stanja moje majke

Danas pre 15 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je zbog lošeg zdravstvenog stanja njegove majke neizvesna najavljena poseta Sjedinjenim Američkim Državama (SAD). „U mojoj porodici se ovog trenutka dešava… »
Dodik: Majka mi je u komi, moj put u SAD je neizvestan

Dodik: Majka mi je u komi, moj put u SAD je neizvestan

NIN pre 15 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je zbog lošeg zdravstvenog stanja njegove majke neizvesna najavljena poseta Sjedinjenim Američkim Državama (SAD). "U mojoj porodici se ovog trenutka dešava… »
Dodik: „Majka mi je u komi, moj put u SAD je neizvestan“

Dodik: „Majka mi je u komi, moj put u SAD je neizvestan“

Serbian News Media pre 16 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je zbog lošeg zdravstvenog stanja njegove majke neizvesna najavljena poseta Sjedinjenim Američkim Državama (SAD). „U mojoj porodici se ovog trenutka dešava… »
Dodik saopštio da je neizvesno da li će ići u najavljenu posetu u SAD, otkrio i razlog

Dodik saopštio da je neizvesno da li će ići u najavljenu posetu u SAD, otkrio i razlog

Euronews pre 16 sati
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je zbog lošeg zdravstvenog stanja njegove majke neizvesna najavljena poseta Sjedinjenim Američkim Državama. "U mojoj porodici se ovog trenutka dešava teška situacija, moja majka je… »
"U mojoj porodici se dešava jako teška situacija, ne znam hoću li ići u SAD" Dodik: "Majka mi je u komi"

"U mojoj porodici se dešava jako teška situacija, ne znam hoću li ići u SAD" Dodik: "Majka mi je u komi"

Blic pre 16 sati
Dodik je planirao je put u SAD gde bi trebalo da dobije priznanje na univerzitetu u Čikagu. Dodik je optužio predstavnike Bošnjaka da su tražili dozvolu za protest protiv njegove posete. "U mojoj porodici se trenutno dešava teška situacija, moja majka je… »
Dodikova majka u komi, hitno se oglasio! "Dešava se teška situacija, ako ne preživi..."

Dodikova majka u komi, hitno se oglasio! "Dešava se teška situacija, ako ne preživi..."

Kurir pre 17 sati
- U mojoj porodici se ovog trenutka dešava teška situacija, moja majka je hospitalizovana na Univerzitetskom kliničkom centru. U komi je. Ako ne preživi neću ni ići u SAD - rekao je Milorad Dodik. Dodik je istakao da se radovao odlasku u SAD, gde bi na… »
Dodik: Majka mi je u komi, ako ne preživi, neću ni ići u Ameriku

Dodik: Majka mi je u komi, ako ne preživi, neću ni ići u Ameriku

Nova pre 17 sati
Predsednik SNSD Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je njegova planirana poseta Sjedinjenim Američkim Državama pod znakom pitanja zbog teškog zdravstvenog stanja njegove majke. „U mojoj porodici se ovog trenutka dešava teška situacija, moja… »
„Moja majka je u komi, ako ne preživi...“: Drama u porodici Milorada Dodika, neizvestan put u SAD

„Moja majka je u komi, ako ne preživi...“: Drama u porodici Milorada Dodika, neizvestan put u SAD

Večernje novosti pre 17 sati
PREDSEDNIK SNSD-a, Milorad Dodik, izjavio je danas u Banjaluci da je zbog lošeg zdravstvenog stanja njegove majke neizvesna najavljena poseta SAD. Foto: Petar Milošević - U mojoj porodici se ovog trenutka dešava teška situacija, moja majka je… »

Vesti dana »