Повезане вести

"Скај" поруке Беливука: "Ово ни Земунци нису радили, ништа нисмо урадили ако Београд остане на ветрометини"

"Скај" поруке Беливука: "Ово ни Земунци нису радили, ништа нисмо урадили ако Београд остане на ветрометини"

Н1 Инфо 23.04.2026
На суђењу припадницима Беливуковог клана настављено је извођење доказа који се односе на свирепо убиство Николе Митића, једне од седам жртава ове озлоглашене криминалне групе. На претходном рочишту приказане су узнемирујуће… »
"Биће Колумбија, два три посла и ето нас у озбиљним причама" у Специјалном суду приказане поруке Дзонија с Врачара током…

"Биће Колумбија, два три посла и ето нас у озбиљним причама" у Специјалном суду приказане поруке Дзонија с Врачара током…

Курир 23.04.2026
Суђење припадницима такозваног врачарског клана, на челу са Николом Вушовићем, званим Џони са Врачара, настављено је данас у Специјалном суду у Београду извођењем доказа са Скај апликације, за коју тужилаштво тврди да се… »
На суђењу "Врачарцима" приказане поруке о планирању убиства Руња

Еуроневс 23.04.2026
У Специјалном суду у Београду данас је приказивањем документације са криптоване апликације "Скај" настављено суђење припадницима тзв. врачарске групе, оптуженима за три убиства и пет покушаја убистава. У судници су приказане… »

РТВ 23.04.2026
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је приказивањем документације са криптоване апликације "Скај" настављено суђење припадницима тзв. врачарске групе, оптуженима за три убиства и пет покушаја убистава. У судници су… »
Петар Јевтић први пут сео на оптуженичку клупу са Врачарцима! Изручен из Грчке, суди му се за покушај убиства

Петар Јевтић први пут сео на оптуженичку клупу са Врачарцима! Изручен из Грчке, суди му се за покушај убиства

Телеграф 23.04.2026
Суђење такозваној врачарској групи настављено је данас у Специјалном суду у Београду, а први пут је на оптуженичку клупу сео Петар Јевтић, који је у септембру прошле године ухапшен у Атини по потерници коју је расписала Србија… »
Суд и даље не може да пронађе Руња: Докази на суђењу Врачарцима други пут извођени без њега

Суд и даље не може да пронађе Руња: Докази на суђењу Врачарцима други пут извођени без њега

Телеграф 23.04.2026
Суђење такозваној врачарској групи настављено је у Специјалном суду у Београду извођењем "Скај" порука. Данас је први пут на оптуженичку клупу сео Петар Јевтић, који је ухапшен у Грчкој, а недавно изручен Србији, док му је… »
Суђење "врачарцима": Оптужени Петар Јефтић изручен Србији, данас први пут у судници

Суђење "врачарцима": Оптужени Петар Јефтић изручен Србији, данас први пут у судници

Н1 Инфо 23.04.2026
Извођењем "скај" порука, које су један од кључних доказа Тужилаштва за организовани криминал у овом поступку, настављено је суђење криминалној групи "врачарци" у Специјалном суду у Београду. "Врачарци" су оптужени за три… »
"Пукао ми је филм, ишевио сам га, истресао сам 6 метака" Врачарац, који је ухапшен у Грчкој, данас први пут у судници…

"Пукао ми је филм, ишевио сам га, истресао сам 6 метака" Врачарац, који је ухапшен у Грчкој, данас први пут у судници…

Курир 23.04.2026
Петар Јевтић (35), припадник такозваног врачарског клана који је по потерници Србије ухапшен 17. септембра прошле године у Атини, данас је први пут у пратњи затворских стражара доведен у судницу Специјалног суда у Београду… »

Вести дана »