Povezane vesti

Jovanov negirao navode poslanika Parandilovićeve stranke da ih je u Skupštini napao Mrdić

Jovanov negirao navode poslanika Parandilovićeve stranke da ih je u Skupštini napao Mrdić

Insajder pre 10 sati
Šef poslaničke grupe SNS-a Milenko Jovanov negirao je navode Novog lica Srbije da je dvojici poslanika ove stranke pretio poslanik SNS-a Uglješa Mrdić. Milenko Jovanov. Foto: Srđan Ilić Jovanov tvrdi da je situacija bila obrnuta. "Au! Naišao ljuti… »
Stranka Novo lice Srbije optužila Mrdića da je pretio njihovim poslanicima u hodniku Skupštine

Stranka Novo lice Srbije optužila Mrdića da je pretio njihovim poslanicima u hodniku Skupštine

Insajder pre 11 sati
Stranka Novo lice Srbije (NLS) optužila je poslanika Srpske napredne stranke Uglješu Mrdića da je danas u hodniku Skupštine Srbije "presreo" poslanike NLS i pretio im. Foto: Srđan Ilić U saopštenju NLS navodi se ja Mrdić pretio lideru stranke Milošu… »
Novo lice Srbije tvrdi da je njihovim poslanicima pretio Uglješa Mrdić iz SNS-a

Novo lice Srbije tvrdi da je njihovim poslanicima pretio Uglješa Mrdić iz SNS-a

Danas pre 11 sati
Stranka Novo lice Srbije (NLS) saopštila je da je poslanik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić danas u hodniku Parlementa pretio poslanicima NLS Milošu Parandiloviću i Draganu Ninkoviću. U saopštenju piše da je Mrdić Parandiloviću rekao… »
NLS: Mrdić u hodniku skupštine pretio Parandiloviću: "Znam gde živiš, pazi se kad budeš ulazio u zgradu"

NLS: Mrdić u hodniku skupštine pretio Parandiloviću: "Znam gde živiš, pazi se kad budeš ulazio u zgradu"

N1 Info pre 12 sati
Stranka Novo lice Srbije (NLS) optužila je poslanika Srpske napredne stranke Uglješu Mrdića da je danas u hodniku Skupštine Srbije "presreo" poslanike NLS i pretio im. U saopštenju NLS navodi se da ja Mrdić pretio lideru stranke Milošu Parandiloviću "da… »

Vesti dana »