Повезане вести
Јованов негирао наводе посланика Парандиловићеве странке да их је у Скупштини напао Мрдић
Инсајдер 23.04.2026
Шеф посланичке групе СНС-а Миленко Јованов негирао је наводе Новог лица Србије да је двојици посланика ове странке претио посланик СНС-а Угљеша Мрдић. Миленко Јованов. Фото: Срђан Илић Јованов тврди да је ситуација била обрнута… »
Странка Ново лице Србије оптужила Мрдића да је претио њиховим посланицима у ходнику Скупштине
Инсајдер 23.04.2026
Странка Ново лице Србије (НЛС) оптужила је посланика Српске напредне странке Угљешу Мрдића да је данас у ходнику Скупштине Србије "пресрео" посланике НЛС и претио им. Фото: Срђан Илић У саопштењу НЛС наводи се ја Мрдић претио… »
Ново лице Србије тврди да је њиховим посланицима претио Угљеша Мрдић из СНС-а
Данас 23.04.2026
Странка Ново лице Србије (НЛС) саопштила је да је посланик владајуће Српске напредне странке (СНС) Угљеша Мрдић данас у ходнику Парлемента претио посланицима НЛС Милошу Парандиловићу и Драгану Нинковићу. У саопштењу пише да је… »
НЛС: Мрдић у ходнику скупштине претио Парандиловићу: "Знам где живиш, пази се кад будеш улазио у зграду"
Н1 Инфо 23.04.2026
Странка Ново лице Србије (НЛС) оптужила је посланика Српске напредне странке Угљешу Мрдића да је данас у ходнику Скупштине Србије "пресрео" посланике НЛС и претио им. У саопштењу НЛС наводи се да ја Мрдић претио лидеру странке… »
Вести дана »
Дубаи разбио Будућност у Зеници, са Партизаном за титулу АБА лиге
Спорт клуб пре 24 минутајош 97 повезаних
Стиже помоћ у борби против корупције: Европска комисија најавила исплату три милијарде евра Бугарској
Дневник пре 1 сатјош 33 повезане
Европска унија казнила Тему са 200 милиона евра због опасних дечјих играчака и неисправних пуњача
Инсајдер пре 3 сатајош 24 повезане