Повезане вести
Ево која позната певачица је дошла по Горана из Гоци бенда у болницу: "Изашао сам након 43 дана, јуче сам оперисан"
Мондо пре 24 дана
Певач Горан Ивановић Гоци данас је пуштен на кућно лечење након 43 дана проведених у Клиничком центру Србије. Оснивач групе „Гоци бенд“ јуче је поново оперисан, а лекари су након интервенције одлучили да га отпусте уз препоруку… »
Тешки дани иза њега! Горан из Гоци бенда напустио болницу, по њега дошла позната певачица: "Лежао сам 43 дана, јуче сам…
Курир пре 24 дана
Певач Горан Ивановић Гоци данас је пуштен на кућно лечење након 43 дана проведених у Клиничком центру Србије. Оснивач групе „Гоци бенд“ јуче је поново оперисан, а лекари су након интервенције одлучили да га отпусте уз препоруку… »
Горан из Гоци бенда изашао из болнице, по њега дошла позната певачица: "Лежао сам 43 дана, јуче сам оперисан"
Блиц пре 24 дана
Није имао симптоме пре погоршања здравља, али је доживео високу температуру и компликације. Гоци је у прошлости преживео тешке здравствене проблеме, укључујући операцију срца и мождани удар. Певач Горан Ивановић Гоци коначно… »
Гоци изашао из болнице након 43 дана: По њега дошла чувена певачица, а ево како се он сада осећа
Телеграф пре 24 дана
Певач Горан Ивановић Гоци коначно је пуштен данас на кућно лечење након што је у Клиничком центру Србије провео 43 дана. Оснивач групе "Гоци бенд" јуче је поново оперисан, а данас је уз савет лекара да мирује, пуштен кући. По… »
Вести дана »
Временска прогноза за понедељак, 18. мај: Местимично облачно, ветровито и топлије
Бета пре 1 сатјош 24 повезане
Пешаци опрез: Саобраћајна полиција спроводи централну акцију појачане контроле
Данас пре 25 минутајош 17 повезаних
Форум судија Србије: Етички кодекс мора да препозна право судија на слободу изражавања
Данас пре 40 минутајош 6 повезаних