Povezane vesti
Evo koja poznata pevačica je došla po Gorana iz Goci benda u bolnicu: "Izašao sam nakon 43 dana, juče sam operisan"
Mondo pre 17 sati
Pevač Goran Ivanović Goci danas je pušten na kućno lečenje nakon 43 dana provedenih u Kliničkom centru Srbije. Osnivač grupe „Goci bend“ juče je ponovo operisan, a lekari su nakon intervencije odlučili da ga otpuste uz preporuku strogo mirovanja. Po… »
Teški dani iza njega! Goran iz Goci benda napustio bolnicu, po njega došla poznata pevačica: "Ležao sam 43 dana, juče sam…
Kurir pre 20 sati
Pevač Goran Ivanović Goci danas je pušten na kućno lečenje nakon 43 dana provedenih u Kliničkom centru Srbije. Osnivač grupe „Goci bend“ juče je ponovo operisan, a lekari su nakon intervencije odlučili da ga otpuste uz preporuku strogo mirovanja. Po… »
Goran iz Goci benda izašao iz bolnice, po njega došla poznata pevačica: "Ležao sam 43 dana, juče sam operisan"
Blic pre 21 sat
Nije imao simptome pre pogoršanja zdravlja, ali je doživeo visoku temperaturu i komplikacije. Goci je u prošlosti preživeo teške zdravstvene probleme, uključujući operaciju srca i moždani udar. Pevač Goran Ivanović Goci konačno je pušten danas na kućno… »
Goci izašao iz bolnice nakon 43 dana: Po njega došla čuvena pevačica, a evo kako se on sada oseća
Telegraf pre 21 sat
Pevač Goran Ivanović Goci konačno je pušten danas na kućno lečenje nakon što je u Kliničkom centru Srbije proveo 43 dana. Osnivač grupe "Goci bend" juče je ponovo operisan, a danas je uz savet lekara da miruje, pušten kući. Po njega je u bolnicu došla… »
Vesti dana »
Primirje između Izraela i Libana produženo za tri nedelje: Tramp
BBC News pre 35 minutajoš 44 povezane
Gašić: Vojska Srbije spremna za uvođenje obaveznog vojnog roka, regrutacija od septembra
RTV pre 19 minutajoš 14 povezanih
Kladioničar se obogatio nakon Madurovog pada: završio u akciji hapšenja i uzeo 400.000 dolara
Mondo pre 29 minutajoš 14 povezanih
SRCE: Predlozi izbornih zakona se ne bave suštinskim problemima izbornog procesa
Radio sto plus pre 48 minutajoš 12 povezanih
Povratak srpskih mirovnjaka iz Libana, ministar Gašić ih dočekao na aerodromu u Nišu
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih